FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cele mai importante declarații ale lui Alibec la prima conferință la Steaua

Alibec a marcat 3 goluri în 5 amicale:
Alibec a marcat 3 goluri în 5 amicale: "Eu mi-aş dori din suflet să readuc steliştii pe stadion, dar nu ştiu dacă depinde doar de mine"

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2017 00:00

Alibec spune că Steaua va lua titlul, dar poate ținti și Cupa Ligii, chiar dacă a pierdut în turul semifinalelor cu 4-1 în fața marii rivale: "Plecările de la Dinamo sunt importante, Lazăr, Gnohere și Rotariu erau trei fotbalişti foarte buni".

Denis Alibec a vorbit ieri în premieră de când a ajuns la Steaua. De fapt, este o revenire a atacantului de 26 de ani, care a făcut o bună parte din juniorat la gruparea roş-albastră, după care a fost nevoit să plece, fiind preferat, acum 11 ani, Vlad Rusu în locul său.

Şeptarul Stelei, fan de mic al acestei echipe, a fost ieri scurt şi la obiect vizavi de situaţia din prezent a lui şi a formaţiei.

După amicalele iernii în care roş-albaştrii n-au impresionat, ba dimpotrivă!, Alibec, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit două milioane de euro, este principala garanţie a Stelei că are şanse reale la titlu în acest sezon.

  • "Mă aşteptam să mă acomodez repede, aveam mulţi prieteni aici şi mi-a fost uşor. Mă simt foarte bine"
  • "Doar că mă simt obosit mental, au fost cantonamente lungi. Antrenamentele au fost bune şi sunt normale pentru această perioadă"
  • "Nu resimt o presiune mai mare de când am ajuns la Steaua. Chiar deloc! Sunt aici să-mi fac treaba pe teren, la antrenamente şi la meciuri"
  • "Am slăbit 5 kilograme în acest cantonament şi cred că e de ajuns!"
  • "Eu sunt jucător profesionist şi trebuie să mă acomodez oriunde mă pune Mister. Trebuie să dau randament maxim din orice poziţie"
  • "Este o relaţie OK cu Gnohere. S-a resimţit şi faptul că suntem noi la echipă, n-au apărut automatismele, dar cu timpul se vor vedea şi se va observa şi pe teren"
  • "Mergem la Cluj să câştigăm, să luăm 3 puncte şi să fim acolo, sus, unde ne este locul"
  • "Contează şi meciurile amicale, dacă ne gândim la faptul că am luat 9 goluri aici. Dar suntem încărcaţi psihic şi s-a văzut acest lucru"
  • "Regret că n-a ajuns şi Budescu la Steaua. Eram bucuros în momentul în care am citit că va semna. Dar asta e viaţa, merg înainte şi fără el. Am vorbit cu el, îi pare şi lui rău că n-a putut să vină. Nu fac pariuri cu el pe numărul de goluri, dar m-aş fi aşteptat să-mi dea el mie pase decisive"
  • "Banderola de căpitan e o bucurie şi o onoare, îmi doresc mult să nu dezamăgesc pe nimeni"
  • ”Putem remonta şi acel 1-4 din Cupa Ligii. Eu am câştigat de multe ori cu Dinamo, şi la scoruri mari, putem obţine calificarea. Plecările de la Dinamo sunt importante, Lazăr, Gnohere și Rotariu erau trei fotbalişti foarte buni, astfel că sperăm să ajungem şi în finala Cupei Ligii"
  • "Normal, mi-aş dori ce e mai bine pentru Astra, aş vrea să ne duelăm în play-off"
  • "E bine că-n ultima jumătate de an au plecat mulţi fotbalişti români în Belgia şi fac faţă acolo. Sper să dea şi mai multe goluri şi pase decisive"
  • "Eu întotdeauna am vrut şi vreau să fiu la echipa naţională, să joc şi să dau goluri. Sper ca venind la Steaua să am şi mai multe şanse să prind prima reprezentativă"
  • "Cred că trebuia ca oficialii LPF să fie mai atenţi cu starea gazoanelor pentru a se juca fotbal de calitate"
  • "Vom încerca să readucem suporterii Stelei la stadion. Fotbalul e urât fără spectatori. Vrem să umplem arenele oriunde în ţară. Una e să joci cu lume în tribună, alta e cu 50 de oameni, cum mi s-a mai întâmplat"
  • "E o situaţie neplăcută pentru noi ceea ce se întâmplă în litigiul cu Armata, am înţeles că de aceea nu mai vin suporterii la stadion, dar domnul Gigi Becali are experienţa să rezolve această problemă"
  • "Îmi pare rău că s-a ajuns atât de departe cu manifestaţiile de stradă din Bucureşti, dar nu-mi pot da eu cu părerea".

Via internet

Denis şi Budescu s-au completat reciproc la Astra, practic ei doi, alături de Şumudică, au adus titlul la Giurgiu anul trecut. Amiciţia dintre cei doi fotbalişti rămâne în picioare chiar dacă Alibec a ajuns la Steaua, iar Costin va continua până la vară la Astra. Denis a rămas pe grupul de WhatsApp format de Budescu, cei doi continuă să fie în acelaşi grup de prieteni, indiferent ce culori reprezintă.

"Am fost toţi băieţii de acord să dau mingea afară, la penalty-ul cu Wisla Cracovia, fiindcă ni s-a părut nouă că n-a fost 11 metri. Asta a fost tot"
Denis Alibec

"Toşca şi Adi Popa erau jucători importanţi pentru noi, dar s-au dus la mai bine şi le urez succes!"
Denis Alibec

"Important e ceea ce facem noi, nu alţii, dar sper ca Dinamo şi Viitorul să încheie meciul la egalitate"
Denis Alibec

20.000 €este salariul lunar al lui Alibec la Steaua

200.000 €a încasat atacantul la instalare

359de minute este ritmicitatea cu care Denis a marcat în toamnă în Liga 1, pentru Astra, unde a înscris de 3 ori în 13 meciuri

225de minute este ritmicitatea cu care atacantul a marcat în toamnă, în grupele Europa League, unde a înscris de două ori în 5 partide

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  03 Februarie 2017, 11:43

Si de ce articolul e la capitolul Dinamo?

valentinn10
valentinn10  •  03 Februarie 2017, 10:06
Postat de Ghita Ghee pe 03 Februarie 2017, 09:42

Acum ce faceti D-lor ziaristi. Vreti sa ne inpuiati minte ca.i noul ***? La mintea voastra toti care ajung sa joace la fc star. sunt super vedete. reji. Coincidenta. Toti astia pe care.i ridicati voi in slavi au ceva in comun.sunt machedoni ***. Jiji.***.alibec.halep. ***

Esti pampalau rau si urat, chiar daca ti-ai pus cea mai reusita poza,urat mai esti frate , si prost . FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27 ,restul e vrajeala , cateleala , de la catei...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Februarie 2017, 09:57
Postat de Ghita Ghee pe 03 Februarie 2017, 09:42

Acum ce faceti D-lor ziaristi. Vreti sa ne inpuiati minte ca.i noul ***? La mintea voastra toti care ajung sa joace la fc star. sunt super vedete. reji. Coincidenta. Toti astia pe care.i ridicati voi in slavi au ceva in comun.sunt machedoni ***. Jiji.***.alibec.halep. ***

Cine ti-a ”inpuiat” scrisul, Ghita?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează