FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Cele mai tari memeuri după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea » Cum râd susținătorii Stelei de Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 18:18 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 18:33

FCSB a fost interzisă în ultimul moment pe arena din Ghencea și a mutat derby-ul cu Dinamo pe arena Arcul de Triumf. Susținătorii celor de la CSA Steaua s-au dezlănțuit și au ironizat rivala pe rețelele de socializare. 

FCSB, prin intermediul președintelui Valeriu Argăseală, a purtat mai multe runde de negocieri cu reprezentanții celor de la CSA Steaua. În cele din urmă, totul a căzut din cauza unei asigurări imposibil de obținut. Fanii rivalei CSA Steaua au declanșat petrecerea și au dat drumul ironiilor pe internet. 

FOTO. Val de ironii după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea! Cele mai tari imagini

+11 FOTO

Pagina de facebook „Steaua Liberă” a postat o tablă de șah unde Becali este blocat de clubul Steaua, de fanii steliști și de Florin Talpan.

Cele mai tari memeuri după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea » Cum râd susținătorii Stelei de Gigi Becali
FOTO: Facebook @Steaua Liberă

Zeci de mesaje ironice și de imagini au fost postate pe internet și de fani.

Învins de CSA, Becali a izbucnit în râs în direct la TV, apoi a trecut la atac

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după ce negocierile cu CSA Steaua pentru închirierea stadionului Ghencea pentru meciul cu Dinamo au căzut. Derby-ul se joacă pe „Arcul de Triumf”.

Îți dai seama. Când văd lucrurile astea, mă gândesc: oare ce fel de oameni sunt? Nu înțeleg. Mă minunez. Ce oameni de nimic, ce mincinoși. Când au văzut că aceptăm tot, acum zic că nu, că nu le prezentăm polița. Eu vă spun că fac bilet pe loc, în două ore. Sau mâine la 10 dimineața fac bilet avalizat de 1 milion. Ce mare lucru?

Ei mint cu nerușinare. Se încadrează la minciună. Noi avem comunicarea cu ei, o să vă arăt. «Noi vă dăm bilet de 750.000 și mai dăm unul de 250.000. Nu dăm poliță, dar dăm banii, la discreția voastră». Dacă au spus și minciuna asta, ce să mai cred? Oameni de nimic, de doi lei. Nu poți face țară mare cu oameni de nimic
- Gigi Becali, la „Liga Digisport”

VIDEO. Ilie Dumitrescu comentează situația privind stadionul din „Ghencea”: „Indiferent unde se va juca FCSB - Dinamo, va fi un meci important, de referință”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali: „Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul!” » Sursele Gazetei: „Dinamo nu vrea!”

Tudorel Stoica a luat cuvântul, după vestea că FCSB nu va intra în Ghencea cu Dinamo: „Nu puteau juca acolo. Pentru mine, nu există!”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (35)
stelu
stelu  •  24 Iulie 2023, 09:26
Postat de stelu pe 19 Iulie 2023, 19:13

da, daca negrul e la mutare, e remiza. aia cu tramvaiul 41 e singura simpatica.

am fost chior. sigur ca e mat

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  20 Iulie 2023, 00:34
Postat de fairplayromania pe 19 Iulie 2023, 21:21

Parcă la inceputul campionatului fiecare echipă trebuie să îşi prezinte stadionul-gazdă. Parc aşa e legea. Cu 5 zile inaintea unei partide, gazda trebuie să anunţe stadionul la LFP . De ce i se permite fcsbului totul? De ce ziariştii se luptă împotriva Stelei ptr a favoriza fcsb ? Primul Ministru este gigist ? Cît cheltuie Becali pe propaganda media în loc să îşi plătească un antrenor decent ? Pe Campioană aţi umilit-o că a luat bătaie cu 3-1, dar cind a luat 10-0 fcsb, deviaţi de la subiect... chiar nu vă inteleg.

Chiar nici eu nu înțeleg de ce ,presa sau chiar prim ministrul îl susțin pe Becali cu echipa lui fcsb ,care nu are stadion ,nu are o identitate sigura ,legala ,conducerea a avut probleme cu legea ( deci nu are un CV. Fără cazier ,desigur nu poți fi acuzat pe viata ,far rămân moravurile .etc.) Și va rog presa nu ne induceți în eroare ,Becali avea și are unde juca pe alte stadioane ,la fel plătite de stat ,și banii nu se pierd cum cred alții, deci el oricum plătește chirie lunar !? Bine spus de ce nu are și o identitate de un stadion ,dacă pretinde ca are echipa mare ,chiar o alianță cu nașii, finii ,etc. De expl. în Voluntari ,sau unde vrea el !? Atenție, Ciolacu ,Atenție Jandarmerie ,Atenție FRf , acest om nu vrea doar sa joace un meci " FAIR- PLAY!? Este mult mai mult ! Nu puteți gsp sa susțineți o aberație, ( Desigur oricine poate juca pe STEAUA ,dar în cazul de fata Nu Acum ,altfel eu cred ca mai mult se Instiga la Instabilitate ! Cine își asuma !?

costeltudor
costeltudor  •  19 Iulie 2023, 23:54

Trandafirasule , *** ! De data asta de la Talpan !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează