FOTBAL  »  Superliga  »  IORGULESCU ŞEF LA LPF

Cele mai tari reacţii ale oamenilor de fotbal după rocada Mitică-Gino: "Opa! Şeful de la brutărie a rămas fără pălărie" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 21:38

Oameni de fotbal şi preşedinţii cluburilor din Liga 1 care l-au ales pe Gino Iorgulescu şef la LPF au comentat schimbarea importantă din fotbalul românesc.

"Nu e nimeni veşnic. Să sperăm că Gino Iorgulescu va conduce Liga cu mînă forte. Să fie înţelept şi să analizeze bine lucrurile. Nu trebuie să se lase influenţat de nici un preşedinte de club", a spus la Fotbal Club, pe DigiSport, Dinu Gheorghe, preşedinte Astra.

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua:
"L-am votat pe Gino, aşa cum am anunţat înainte. Sperăm să-şi respecte programul, cu drepturile TV, cu tot".

Gheorghe Ştefan, preşedinte Ceahlăul:
"Dragomir a fost un preşedinte bun, dar era momentul unei schimbări. Am considerat că domnul Iorgulescu vine cu o dorinţă nouă, mă bazez pe experienţa lui în fotbal şi pe relaţiile sale internaţionale. Cluburile pot beneficia de aceste lucruri".

"Am votat cu Gino. Dacă premierul spune că e prieten cu tine, înseamnă că eşti un om valoros. Dacă n-ar fi recunoscut că sînt prieteni, cum ar fi fost? Ar fi fost urît, nu? Nici vorbă să fie o implicare politică la aceste alegeri. Nimeni n-a vorbit cu Vasluiul pentru Gino", a declarat Adrian Porumboiu la sportro.

Gabi Balint, pe Facebook: "Opa! Şeful de la brutărie a rămas fără pălărie"

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
thebluestlion
thebluestlion  •  14 Noiembrie 2013, 18:37

Vad ca toata lumea de bucura de debarcarea brutarului, dar putina lume ii enumereaza reusitele, cum an de an a fraierit televiziunile si patrat cluburile in viata... nu l-am simpatizat niciodata pe Dragomir, ma bucur ca a plecat, insa pentru fotbal in sine cred ca e o pierdere mare pe termen cel putin scurt. Politicul se poate implica in fotbal cu Gino, sa mulga si de aici cat mai mult probabil, in nici un caz pentru noi si pentru fenomen!

polistul68
polistul68  •  14 Noiembrie 2013, 16:41
Postat de merace pe 14 Noiembrie 2013, 16:15

nu inteleg de ce i-au dat si 10 salarii... De bun ce a fost l-au schimbat?! Sau ca sa nu ii treaca in cartea lui autobiografica asa cum sunt in realitate?!

Asa se procedeaza..mai avea de stat la Liga 10 luni....in mom in care sti ca nu mai esti sef, poti sa faci toate timpeniile posibile, ca oricum pleci....asa e uzanta..iti da cit mai de luat si...la revedere, nu mai pui piciorul in cladire.

polistul68
polistul68  •  14 Noiembrie 2013, 16:39

Daca Mitica a fost cancerul fotbalului romanesc ( si a fost), Gino sa nu fie o alta boala letala....e prieten f bun cu M Sandu....acuma sa te vezi...pina acum, Sandu si Dragomir, la cit sunt de excroci, nu aveau incredere unu in altul, si se fereau cit de cit..acuma nu mai e nici o opreliste...si faptul ca e sustinut de Ponta spune multe...ati mai vazut ingeri sustinuti de diavoli ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează