FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Celtic îi cere scuze Stelei! » Gest fără precedent după un interviu în mass-media

Steaua va juca azi primul său amical din acest an, chiar cu Celtic.
Steaua va juca azi primul său amical din acest an, chiar cu Celtic.

Articol de , - Publicat marti, 15 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 ianuarie 2013 00:59

Gruparea scoţiană regretă declaraţiile făcute de un jucător al echipei care a spus că nu cunoaşte nimic despre Steaua.

În urmă cu două zile, atacantul de numai 19 ani al celor de la Celtic, Anthony Watt, a acordat un interviu pentru DolceSport, ironizîndu-i pe stelişti, despre care spunea că n-a auzit niciodată.

"Este o onoare pentru Steaua să joace împotriva noastră, împotriva unei echipe foarte bune şi de tradiţie din Europa. Jucăm în Liga Campionilor, sperăm să-i batem şi să le demonstrăm că sîntem într-adevăr o formaţie valoroasă. Nu ştiu nimic despre Steaua în afară de nume şi de faptul că este un club european", spunea Watt.

După ce presa din România a preluat declaraţiile atacantului scoţian, ofiţerul de presă de la Celtic Glasgow i-a sunat pe oficialii stelişti pentru a le cere scuze! "Ne cerem scuze şi regretăm declaraţiile lui Watt făcute despre Steaua. Clubul nostru nu este de acord cu astfel de declaraţii făcute împotriva altor echipe" a fost mesajul transmis de ofiţerul de presă către Steaua.

Azi, amical cu Celtic pe Look TV
Steaua joacă astăzi la Marbella Football Center primul amical din cantonamentul din Spania. Partida cu Celtic Glasgow va fi transmisă în România în direct pe Look TV, începînd cu ora 20:30, dar şi livetext pe GSP.RO. Steliştii mai au programate alte trei partide amicale cu FC Basel, Ferencvaros şi Dinamo Kiev.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Charter pentru steliştii de naţională
Gigi Becali a dezvăluit ieri că a avut o discuţie cu preşedintele FRF Mircea Sandu în ceea ce priveşte jucătorii care vor merge la amicalul cu Australia de pe 6 februarie. "Am aranjat deja cu un avion privat pentru a-i aduce pe jucători. Nu contează cît mă costă. Pe data de 4 vor fi prezenţi la echipa naţională, toţi cei pe care îi cheamă Piţurcă. Dar doar pentru meciul care e trecut oficial, cu Australia, pentru că noi pe 3 avem meci amical", a explicat Becali la GSP TV.

Sfaturi pentru Iancu
Căpitanul de la Sevilla al Stelei, Ştefan Iovan, a rămas impresionat de evoluţia lui Gabi Iancu (18 ani) şi îi dă acestuia cîteva sfaturi pentru a reuşi în tricoul Stelei. "Iancu este un jucător foarte talentat, cu multe calităţi. Este un marcator, un stîngaci pur. Ce îi recomand eu este să muncească mai mult, pentru că la Steaua este concurenţă mare. Trebuie să fie preocupat mai mult de disciplina tactică. La ce calităţi are, dacă înţelege repede şi asta, atunci îi va fi mult mai uşor", a explicat Iovan.

"Mă înţelesesem cu Steaua"
Bulgarul Jivko Milanov (28 de ani) a vorbit pentru presa din Bulgaria despre posibilitatea ca acesta să ajungă la Steaua în această iarnă. "Am avut ofertă clară de la Steaua, chiar ne-am înţeles asupra detaliilor! Totuşi, am decis să nu fac acest pas. Cred că voi rămîne pînă în vară la Vaslui şi voi decide atunci unde voi merge. E posibil să revin la Levski", a precizat fundaşul.

"Mihai Costea nu merită banii"
Mihai Costea a ajuns şi el pe lista neagră a lui Gigi Becali la Steaua. După Tibi Bălan şi Rocha, Costea cel mic e considerat şi el prea indolent pentru a face faţă. "Singurul de care îmi pare rău că îi dau bani este Mihai Costea. E adormit. A făcut Revelionul şi acum a intrat în somnolenţă. Mă atac cînd îi dau banii unuia care nu îi merită, dar trebuie să îi dau banii, că nu am ce face. Vedeţi şi voi cum se pregăteşte în cantonament. Veţi vedea de ce sînt supărat pe el. În rest, cu Rocha terminăm în vară, cu Tibi Bălan terminăm tot atunci", a declarat Becali.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
ro_army
ro_army  •  15 Ianuarie 2013, 16:50
Postat de mihai_ferdinand pe 15 Ianuarie 2013, 14:55

Acum era momentul lui Mimi sa iasa in fata si sa-i fi trimis pustiului de la celtic o caseta-istorie cu Steaua, care mai de una, mai de alta, are totusi o istorie frumoasa in Europa.

Nu cred ca ar fi inteles nici atunci. Scotienilor daca nu le dai o sticla de wisky, uita si cum o cheama pe mama lor :) Oricum, o sa le aratam pe teren cine este Steaua ;)

lavy_flavy
lavy_flavy  •  15 Ianuarie 2013, 16:30
Postat de borat101 pe 15 Ianuarie 2013, 07:00

Vezi ca ticketul si scrisoarea ta a fost data in 1989, trebuia desfiintat clubul familiei Ceausescu si al Armatei.... exact ca Victoria Bucuresti. Iar tu c'Orb ratacit, esti doar un emigrant strain pe teritoriul Romaniei.

deocamdata se desfiinteaza primul club de fotbal din romania cu protectori comunisti.adica rapid,care se duce dupa gheorghiu-dej. nu mai sapa groapa altuia,stancutza. RIP Rapid...

mihai_ferdinand
mihai_ferdinand  •  15 Ianuarie 2013, 14:55

Acum era momentul lui Mimi sa iasa in fata si sa-i fi trimis pustiului de la celtic o caseta-istorie cu Steaua, care mai de una, mai de alta, are totusi o istorie frumoasa in Europa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează