FOTBAL  »  Superliga  »  OLTENII AU CĂUTARE ÎN SCOŢIA

Celtic îl vrea pe Găman

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2010 00:00

Viceliderul din Scoţia este interesată din nou de un jucător al Univesităţii Craiova. După zvonurile legate de un posibil transfer al lui Florin Costea, Celtic Glasgow s-ar fi orientat pentru la vară spre Marius Găman.

 

Potrivit "Tuttomercatoweb", fundaşul de 20 de ani este monitorizat de mai mult timp de scouterii echipei "alb-verde" şi discuţiile cu şefii oltenilor s-ar putea relua la finele sezonului. Aceeaşi sursă susţîine că Găman s-ar fi aflat în vizorul lui Blackburn în perioada de mercato din ianuarie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  14 Februarie 2010, 22:16

Un fundas foarte bun ! Un taran pe masura. La pauza meciului Romania-Andorra disputat la Arad a luat o minge si a aruncat-o adversarului in fata ( profitand ca nu il vede nimeni , dar suporterii au remarcat golania )

 •  14 Februarie 2010, 18:07

forza celtic

 •  14 Februarie 2010, 18:03

Si de ce nu !? Eu cred ca daca echipa merge, vor fi si jucatori ceruti la international !!! Si Gaman a ramas om de baza la Stiinta. Ii doresc un final de sezon cit mai reusit...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează