FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cernat confirmă negocierile cu Steaua: ”Am vorbit cu Rădoi, îmi place cum gîndește Becali”

Florin Cernat, în duel cu alt veteran, Gabi Tamas, foto: GSP
Florin Cernat, în duel cu alt veteran, Gabi Tamas, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2015 18:44

Florin Cernat, mijlocașul dorit de Steaua, a explicat în ce stadiu se află negocierile sale cu campioana României.

”Am avut o discuție cu Mirel. Mai este pînă să vorbim de contract. Am fost un dialog ca de la prieten la prieten. Ne cunoaștem foarte bine de la lot. Am vorbit mai mult despre viața personală.

Evident, m-a întrebat ce vreau să fac în viitor. I-am spus că mă gîndesc, pentru că sînt mai multe discuții cu mai multe cluburi. Nimic concret însă. N-am discutat dacă voi veni la Steaua. Mîine voi avea o altă discuție cu el, una în care vom vorbi mai mult despre contract”, a spus Florin Cernat la DigiSport.

Mijlocașul de 35 de ani s-a consultat deja și cu Mihai Stoica, fostul manager al Stelei, aflat la închisoare după condamnarea din Dosarul Transferurilor: ”Mă voi consulta și cu nașul meu. M-a sunat într-o zi, dar vă spun sincer că eu am vorbit doar un minut. Mai mult a vorbit fiul meu. Am încercat să-l vizitez, dar sînt niște reguli și îmi e greu să ajung la el”.

...despre retragere: ”Mă gîndeam să mă retrag la Oțelul, dar se pare că lucrurile nu vor sta așa. Voiam să îmi închei cariera acolo unde am început-o. Nu mai pot juca 3-4 ani, însă un an mai pot sigur. Cînd n-o să mai pot, ridic mîna și mă retrag”

...despre așteptările steliștilor: ”Nu știu dacă voi fi eu motorul echipei. Dacă va fi să semnez cu Steaua, voi încerca să-mi fac datoria. Voi juca așa cum știu eu mai bine. Voi da totul pe teren”

...despre Gigi Becali: ”Am văzut declarațiile lui, că își propune trecerea de grupele Champions League. Așa trebuie să gîndească lumea. Mă duc unde sînt dorit mai mult și unde se vrea performanță”

...despre antrenorul Mirel Rădoi: ”Nu pot eu să comentez. Decizia e a lui Gigi Becali. Eu îl văd pe Mirel Rădoi antrenor. El e determinat și a zis că acum vrea să înceapă, mai ales că are sprijinul lui Gigi, plus echipă. Steaua va avea o echipă mai puternică decît anul trecut”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
980200265347462
Radianu Mihai  •  03 Iunie 2015, 10:13

Pentru Romania este bun inca un sezon dar in Europa va da rateu!

travka
travka  •  03 Iunie 2015, 07:50
Postat de itrobert pe 03 Iunie 2015, 01:55

Scuze dar rad cu lacrimi: Ii place cum gandeste Becali... Delicios!

daca ai fi citit declaratia lui Cernat ai fi inteles ca titlul a fost denaturat de gazeta sporturilor, ziar de cancan in principiu, Cernat a zis ca asa trebuie sa "gandesti" dpdv performante si anume la iesirea in primavara UCL si atata tot, macar la nivel declarativ, nu se refera la amplul proces al gandirii ***, dar voi sunteti ca gainile, va arunca astia un oscior si sariti cu coada in sus ca prostalaii toti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

b4vest
b4vest  •  03 Iunie 2015, 05:18

Problema este cit de mult poate sa gindeasca Cernat. Becali este un "ginditor", singurul lucru care a mai ramas este sa descoprim cit de *** este Cernat. In proportie de 95% fotbaluleste un sport practicat de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează