FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR 3-1

CFR a pierdut în Ghencea. Liga 1 a luat foc!

Articol de - Publicat luni, 03 martie 2008 00:00

Liderul pierde în Ghencea şi campionatul ia foc. Meciul a fost uluitor de frumos, Steaua a fost mai bună, dar Clujul a avut un penalty incredibil de clar, neacordat de Tudor! Portarul canadian Hischfeld şi-a băgat mingea în poartă ca la baschet, spre disperarea coechipierilor

Răzbunarea soldatului izgonit

Capital. Sau Capitala? Nici una, nici alta. Un meci apăsător, plin de implicaţii, dar nu capital. Şi nu era Capitala împotriva Provinciei. O foarte bună echipă din Bucureşti întîlnea o echipă tot foarte bună din Cluj. Punct, trebuie să ieşim din logica asta strîmtă a geografiei resentimentare! Fiindcă pierdem fotbalul. Şi e păcat.

Meciul începe abrupt, doar la pension se mai tatonează. E minutul 5, iar Trică iese la rampă. Îl lansează pe Dubarbier în careu, acesta şutează, mingea muşcă bara din stînga lui Zapata şi ajunge la părintele fazei. Şut sec, de soldat izgonit cîndva din cazarma unde mînca o pîine. Se face 1-0 pentru CFR şi vîntul pare mai rece în tribunele care aşteaptă. Steaua ştie să se ridice. Ripostează imediat prin şutul lui Ovidiu Petre (7), după o cursă cu obstacole a lui Golanski.

Echipă contra salariaţi
Andone îi pretinde lui Trică mai multă concentrare, iar lui Semedo mai mult tupeu în faţa lui Emeghara, balamaua care scîrţîie din apărarea bucureştenilor. Echipele se strîng şi se desfac ca nişte arcuri cu suflet, Mendoza a făcut schimb de locuri cu Dayro Moreno, care prinde un şut sănătos, insuficient însă pentru portarul canadian al Clujului. E nevoie de ceva, de o rupere de ritm. Şi vine, numai că elementul surpriză poartă mănuşi şi se numeşte Hirschfeld. El îşi bagă mingea în poartă după un corner, schimbînd scenariul meciului.

Lăcătuş înţelege că poate cîştiga forţînd, pentru că portughezii lui Ando veneau totuşi după o partidă de Cupă de 120 de minute. Ca de obicei, fotbalul îi răsplăteşte pe cei generoşi, iar Dayro Moreno face 2-1 cu o lovitură de cap, din nou după un corner. Lusitanii&Trică au cîteva momente de frustrare, apoi încearcă să refacă terenul pierdut. Tudor le refuză un penalty, Zapata refuză să fie învins. Liderul refuză să creadă în înfrîngere. Mai multe refuzuri şi un adevăr simplu. Lăcătuş şi băieţii lui au fost o echipă, ceilalţi nişte tipi foarte bine plătiţi.

Gol Trica, 0-1



Autogol Hirschfeld, 1-1

Gol Dayro, 2-1



Gol Ovidiu Petre, 3-1

În minutul 58 Semedo pătrunde în careu şi este faultat de Zapata. Tudor acordă corner pentru CFR



În minutul 70 Cadu cade în careu după un contact cu Pepe Moreno. Tudor acordă şi la această fază corner.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (377)
 •  04 Martie 2008, 06:15

In primu rand vreau sa zic ca sunt stelist si ma mandresc cu asta , la meciul cu cfr ca nu merita sa ii fie scris numele cu litere mari ca mai are de muncit pana acolo a fost unul frumos , da a fost un penalti nedat la intrarea portarului dar daca va dadea penalti si ratati ce mai spuneati atuncea DC NU A FOST POARTA MAI MARE ??? vreau sa mai spun si sa contrazic total pe cineva care spunea in pagina a 2 sau a treia ceva de Machedoni , ma prostule tu cred ca trebuie sa iti vinzi tot neamu ca sa iei cat ia un macheon pe maicasa daca tot vrei sa le zic cu cuvintele tale sa incerci sa ii intelegi , sa le vezi obiceiurile si sa le vezi comportamentul si dupaia sa vb de cineva , nu mai te arunca cu parerea atata , Machedoni sunt oameni de treaba care stiu sa se descurce si sa munceasca nu ca tine sa vinzi doua trei telefoane si asta e afacerea . mai invata carte si dupaia sa vb de cineva care nici nu ii cunosti , iai pupa in in c** si in p*** sa ajungi sa cunosti Machedonii. Sunt oameni de treaba si cu bun gust si rafinament tarane. BVBVBV STEAUA lea scos fumurile din cap se credeau ca gata sunt campioni eu as spune sa va bagati ghetele in picioare sa le legati si sa plecati la antrenament ca mai sunt destule etape si tare mie ca terminati pe locu 5-6 chiar daca sunteti campioni de toamna cred ca la sfarsit o s ava muscati unii pe alti ca nu ati ajuns nici in primele 4 asa ca taceti si vedetiva de mamaliga voastra , si de arbitri nu ii mai acuzati asa ca si voi ati fost ajutati de arbitri in retur cu caru uitativa putin si vedeti de cate ori nu ati castigat meciuri pe seama arbitrilor dar asa e cand pierdeti si sunteti cu morcovu in cur ca pierdeti locu 1 incepeti sa acuzati pe unii si pe altii . TREZITIVA ca ati visat destul si vb celui care a scoso CANT TE CREZI PREA SUS DAI CU CAPU IN TOCU USII ca sa cobori inapoi de unde ai plecat BV BAIETI TINTI-o TOT ASA FORTZA STEAUA !!!!!

 •  04 Martie 2008, 01:48

@Vintage pe aia ii faceau rusi sau basarabeni nespalati! @sorynel si gabi "hotii striga hotii" huoooooooo!

 •  04 Martie 2008, 01:19

Acum, ca o echipa din Ardeal e pe primul loc, miticii devin xenofobi si ultra-nationalisti peste noapte, dar oare ce se-ntampla daca era Vasluiul (de fapt Moldova nu prea conteaza in Liga I, din pacate) pe primul loc? V-ati fi apucat sa-i agresati pe toti moldovenii din capitala?

Vezi toate comentariile (377)
Comentează