FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - INTER 2-1

CFR bagă 8 milioane în transferuri. Prima bombă: vasluianul Costly

Carlo Costly, Costly, FC Vaslui
Carlo Costly, Costly, FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Paszkany spune că va investi 8 milioane de transferuri în această vară. Parafarea transferului se va produce, cel mai probabil, după CM din Africa de Sud.

CFR Cluj s-a pregătit pentru o campanie de transferuri în forţă în această vară. Vrea să investească 8 milioane de euro, iar una dintre ţintele primordiale este Costly ( FC Vaslui).

"De data aceasta ne dorim calitate, deci vom transfera 3-4 valori. Îmi doresc ca acestea să ridice ştacheta în Liga 1. Avem în vedere jucători din străinătate, dar şi din campionatul intern", a explicat patronul Paszkany.

Clujenii au discutat deja cu atacantul în vîrstă de 27 de ani ajuns în iarnă la Vaslui. Fotbalistul, care va fi recuperat la timp pentru a participa cu "naţionala" Hondurasului la Mondialul de luna viitoare, a fost impresionat de condiţiile pe care le oferă noua campioană a României. Sursele Gazetei spun că el şi-a dat acordul să joace la CFR şi că Porumboiu, care a plătit în iarnă 500.000 de euro pentru Costly, l-ar da la Cluj pentru că nu e mulţumit de el.

5,4 milioane de euro va primi CFR în urma calificării în Liga Campionilor

1,5 milioane de euro este clauza de reziliere a lui Costly

20 de milioane de euro e valoarea bugetului la CFR pentru sezonul viitor

Comparaţie cu Y. Kone
Parametru    Y. Kone    Costly
meciuri (titular)    20 (17)    13 (12)
minute    1.384    1.069
goluri    5    4
pase de gol    2    0
medie gsp    5,94    5,92
medie şuturi pe poartă    1,7    1,5

"Mandorlini rămîne"
Arpad Paszkany susţine că italianul Andrea Mandorlini va rămîne la CFR pentru campania din Liga Campionilor. "Vă spun încă de acum că va continua alături de noi şi în sezonul viitor. Înţelegerea a fost parafată de mai demult, deci banca tehnică nu va suferi modificări. Am văzut speculaţii cum că ar avea oferte din Serie A, însă participarea în Liga Campionilor e un vis pentru orice antrenor", a comentat Paszkany.

Concert Iron Maiden
Fan declarat Iron Maiden, Paszkany le-a pregătit o surpriză clujenilor, în cinstea cîştigării celui de-al doilea titlu de către CFR. Iron Maiden, celebra trupă britanică de heavy metal, va concerta la Cluj pe 15 august, CFR fiind sponsor oficial al evenimentului. Patronul campionilor a apărut ieri, la prezentarea evenimentului, ca un rocker adevărat: tricou cu Iron Maiden şi geacă din piele.

Tarzan şi Jane, Iancu şi maimuţa
Şeful Clujului i-a dat replica lui Marian Iancu, care a afirmat că partida CFR - Internaţional (2-1) a fost ca şi relaţia dintre Tarzan şi Jane. "Să nu uite că, în film, mai era şi maimuţa! Dacă ei au făcut un blat la meciul de la Timişoara cu Mediaşul, cînd au pierdut cu 2-0, atunci şi meciul nostru cu Inter a fost blat! Mi-ar fi plăcut ca Viera şi Ema Kone să nu fi jucat. Astfel nu mai erau presiuni şi speculaţii. Oricum, nu sînt plătiţi de CFR, ci de clubul din Piteşti", a explicat Paszkany. Iancu a replicat: "Steaua şi Dinamo sînt mult mai curate decît CFR".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (36)
 •  19 Mai 2010, 07:20

hai sa va dau pontul; berea o dati voi dupa transfer :)se numeste eric si joaca la medias. in privinta portarului, sunt vizari mai multi iar prioritatea pare sa fie tot de la medias:)

thriller
thriller  •  18 Mai 2010, 22:01
Postat de pe 18 Mai 2010, 14:38

"Paszkany spune că va investi 8 milioane de transferuri în această vară." Cine a scris aceste cuvinte, sa le citeasca si sa le reciteasca, oare ce nu e in regula? =))

"Paszkany spune că va investi 8 milioane de transferuri în această vară."Va dati seama 8 milioane de transferuri.Angajeaza tot Hondurasul si o parte din Romania :))

 •  18 Mai 2010, 14:38

"Paszkany spune că va investi 8 milioane de transferuri în această vară." Cine a scris aceste cuvinte, sa le citeasca si sa le reciteasca, oare ce nu e in regula? =))

Vezi toate comentariile (36)
Comentează