FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE SINGURUL ZIAR ÎN CANTONAMENT CU CFR CLUJ

CFR Cluj a cîştigat primul amical al iernii după ce au fost conduşi cu 2-0 » Recuperatorii

Ciprian Deac, Deac, CFR Cluj
Ciprian Deac, Deac, CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Clujenii au întors de la 0-2 şi au cîştigat primul meci din Antalya, cu austriecii de la Wiener Neustadt. CFR a demarat greu în primul amical din 2010. Pe o ploaie torenţială, feroviarii nici nu au apucat să se aşeze bine în ghete şi în minutul 12 erau deja conduşi cu 2-0 de Wiener Neustadt, locul 6 în prima ligă austriacă.

Andrea Mandorlini a folosit sistemul său preferat, 4-3-3, şi două formule de echipă, cîte una pentru fiecare repriză. Cum Gazeta a anticipat încă de la primele antrenamente din Antalya, ultimul sosit în Gruia, Nicolae Dică, a apărut extremă stînga în prima garnitură a CFR-ului. “Dicanio” a fost coautor la prima reuşită a clujenilor, cînd a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Cadu, care a redus din handicap. Tot căpitanul Cadu a restabilit ş i egalitatea înainte de pauză, din penalty-ul acordat în urma unui fault la Traore.

ALTĂ ECHIPĂ ÎN REPRIZA A DOUA
După pauză, Mandorlini a schimbat întreaga echipă, mai puţin pe închizătorul Gabi Mureşan, una dintre constantele din strategia italianului. Ceea ce a început rău, s-a terminat cu bine pentru clujeni. Deac a înscris pe final, cu un şut la colţul lung de la marginea careului mare şi CFR-ul a obţinut prima victorie în 2010. “Pe o astfel de vreme e greu să-ţi faci o părere despre joc. Băieţii au răspuns bine la ceea ce le-am cerut. Sînt mulţumit de dispoziţia lor la efort. Şi jucătorii nou-veniţi s-au integrat bine”, a fost concluzia lui Andrea Mandorlini. “Am demonstrat că sîntem o echipă puternică prin faptul că am reuşit să revenim de la 0-2. Acest lucru ne dă încredere pentru campionat”, a spus şi Culio.

CASAL, NERVOS LA SCHIMBARE
Fundaşul Yinka Casal nu a apucat să joace decît 20 de minute în amicalul de ieri. Introdus în echipa care a început repriza secundă, nigerianul a fost schimbat de Mandorlini cu Boroştean. Casal a părăsit terenul nervos şi nu a mai urmărit finalul jocului, plecînd direct la autocar, fără să comenteze în vreun fel decizia lui Mandorlini.

“Am dat o pasă de gol. Vor veni şi golurile, dar nu contează cine marchează, important este să cîştigăm campionatul”
NICOLAE DICĂ, atacant CFR

CFR Cluj - Wiener Neustadt (Austria I) 3-2
Au marcat pentru CFR: Cadu (21,40 pen.), Deac (78)
CFR (prima repriză): Peskovici - Tony, Cadu, Alcantara, Edimar - E. Dică, G. Mureşan, Culio - Dubarbier, Traore, N. Dică

CFR (repriza a doua): Nuno Claro - Panin, Kanyuka, Cabrera, Casal (65 Boroştean) - Dani, G. Mureşan (71 Digbeu), Peralta - Deac, Nei (88 S. Buş), Bud.
Antrenor: Andrea Mandorlini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  23 Ianuarie 2010, 15:59

Pe Nei il tineti ca sa tina un aparator ocupat sau fiindca e simpatic?!Macar Fabiani avea magnet,dadea goluri si era si hazliu...slab management,bazat mai mult pe simpatii personale decat valoare...

 •  23 Ianuarie 2010, 08:17

CFR Cluj este, de departe, cea mai buna echipa din Liga mitico-manelista. Doar Vasluiul si Timisoara pot sa-i stea pe aproape. Cred ca avandu-l pe Mandorlini vor fi mai pragmatici si vor castiga tot in retur. Valoarea le-o permite. Orice ar zice proooostii care se uita in gura lui Gigi Becali. In lipsa de televizor, probabil...

clujeanul_din_atlanta
clujeanul_din_atlanta  •  23 Ianuarie 2010, 04:06

Prefer sa pierdem tot in amicale da sa ne prezentam bine in primele meciuri!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează