FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 0-0

CFR Cluj a remizat la Mediaş şi rămîne fără victorie de patru etape

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Gaz Metan şi CFR s-au anihilat în mocirla de la Mediaş, iar clujenii n-au mai cîştigat din prima etapă a returului

Înainte de meci, brancardierii de la stadion se cîntăreau pe smocurile de gazon, într-un dans tribal. Mandorlini n-a găsit vestigii ale romanilor în situl arheologic ce a luat locul terenului din Mediaş. A titularizat în schimb doi italieni, Piccolo şi Bottone, în faţa trupei lui Pustai. Cele două echipe s-au angrenat într-o luptă dură, în noroi. Eric a ratat primul, cu un şut care a trecut la o palmă de vinclu (8). De partea cealaltă, Gabi Mureşan a avut tracţiune integrală. Mijlocaşul a nimerit bara, dintr-o lovitură liberă de la 17 metri, mingea a ricoşat la Traore, care a trimis peste, incredibil, de la marginea careului mic (25).  Vezi rezumatul partidei Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj 0-0! (video)

Oaspeţii atacă, gazdele ratează
În partea a doua, clujenii s-au năpustit în ofensivă, dar Mediaşul a irosit o ocazie uriaşă: Pîrvulescu a reluat, din unghi, uşor pe lîngă poartă (55). Clujul i-a aruncat în luptă pe "gemenii" Dică şi pe ivorianul Kone, însă construcţia s-a împotmolit mai mereu la 30 de metri de poarta lui Buchta. CFR a suferit teribil, ca o cîrttiţă care sapă, sapă, dar nu găseşte drumul spre lumină. Şi elevii lui Mardorlini au ajuns la al patrulea meci fără victorie.

"Cum Kubala era suspendat şi Liţu accidentat, am obţinut maximum în faţa unei echipe puternice şi rănite după rezultatele slabe din ultima vreme"
Cristi Pustai, antrenor CFR Cluj

"Am ratat foarte mult. Admit că avem probleme în ofensivă. Preşedintele are toate motivele să fie dezamăgit"
Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj

"Mandorlini are credit în continuare, dar ne trebuie puncte. Nu avem scuze pentru această remiză. Dacă vom continua aşa, vom ajunge pe locul cinci" 
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

ŞTIRILE MECIULUI
- Andrea Mandorlini a luat foc la pauză, în vestiarul clujenilor, nemulţumit de prestaţia jucătorilor de pe flancul drept. Italianul a ţinut şi o scurtă lecţie de tactică la tablă, cerînd insistent liniei mediane să verticalizeze jocul. (Cosmin Prişcă)
- Mijlocaşul Davide Bottone (23 de ani) a fost titular în premieră în "squadra" lui Andrea Mandorlini. La primul meci în tricoul vişiniillor, Bottone a avut o evoluţie ştearsă.
- Jucătorul Alin Liţu nu a fost recunoscut de către oamenii de ordine la intrarea în incinta arenei din Mediaş. Acesta a fost lăsat, în cele din urmă, să treacă, după ce a fost legitimat. (Cosmin Prişcă)
- Lacina Traore a fost huiduit de întreg stadionul la schimbarea din min. 60 cu Emil Dică. Cu toate acestea, ivorianul a fost îmbrăţişat de antrenorul său.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  18 Martie 2010, 22:44
Postat de pe 18 Martie 2010, 08:48

Pe un asa teren este practic imposibil sa spui ca se joaca fotbal.Echipele se anihileaza reciproc la Medias si asta numai datorita terenului execrabil pe care se joaca.

DAR CE MAI UNGURII O JUKAT IN NORIO PANA LA GLEZNE SI NOI AM JUKAT CUMVA PE UN TEREN NETED CA MASA DE BILIARD? DOAN COLO DE TREABA,... PUR SI SIMPLU NU AU PUTUT SA NE DEA GOL. NU UITATI CA IN 5 ETAPE AM LUAT 1 SINGUR GOL.... TOTUSI AVEM APARARE.....

mitaita2005
mitaita2005  •  18 Martie 2010, 17:13

wooow pustai la cfr :-J tz tz :)):)) si toti sunteti fotbalisti din afara terenului:)) ...

 •  18 Martie 2010, 11:02

Pustai nu o sa accepte niciodata sa mearga la CFR...pt ce?sa-l schimbe dupa 5 etape? Aici la gazu ramane antrenor indiferent de rezultate!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează