FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Se schimbă macazul la CFR Cluj? Detalii de ultimă oră despre situația lui Adrian Mutu

Adrian Mutu/ foto: Facebook @CFR Cluj
Adrian Mutu/ foto: Facebook @CFR Cluj

Articol de , - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 11:14 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 12:08

Adrian Mutu, antrenorul de la CFR Cluj, a declarat că vrea să demisioneze după umilința suferită în fața Corvinului, scor 0-4, în Cupa României Betano. Din informațiile GSP, sunt șanse mari ca el să continue pe banca ardelenilor. Mutu a vrut în primul rând să tragă un semnal de alarmă prin declarațiile date.

„Mă simt umilit. Mă gândesc și voi anunța ce decizie iau. Nu cred că îi pot ierta pe jucători”, a declarat Mutu marți seară. Însă cuvintele lui s-ar fi vrut a fi un semnal de alarmă pentru jucători, vrea să vadă ce efect vor avea asupra elevilor lui.

Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor
CFR CLUJ
Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor

Sunt șanse ca Adrian Mutu să continue la CFR Cluj

Adrian Mutu va avea o întâlnire cu Nelu Varga, patronul de la CFR, pe parcursul zilei. Omul de afaceri nu a luat legătura cu vreun alt antrenor după declarațiile „Briliantului”. În plus, e de notorietate că între cei doi există o relație de prietenie.

CFR Cluj are un meci foarte important sâmbătă, cu Rapid, astfel că o schimbare de antrenor ar detona atmosfera de la echipa ardeleană. Iar Mutu a fost sfătuit să nu ia decizii pripite, astfel că sunt șanse ca el să rămână, cel puțin până la vară.

CFR Cluj a ratat unul dintre obiective, câștigarea Cupei României, iar titlul pare misiune imposibilă. Clujenii sunt pe 3 în Superliga, la egalitate de puncte cu Rapid și la 10 puncte de liderul FCSB. Universitatea Craiova e pe doi și are 3 puncte peste CFR.

Dan Petrescu, soluție de luat în seamă la vară

Șansele ca Mutu să rămână până la vară sunt mari, însă la finalul sezonului ar putea avea probleme.

Asta pentru că Dan Petrescu ar fi o soluție de luat în seamă pentru banca ardelenilor, în cazul în care va fi liber de contract. „Bursucul” traversează o perioadă slabă la Jeonbuk, în Coreea de Sud, nu a mai câștigat de 8 meciuri.

Mutu, dezamăgit după eșecul din Cupă

După eșecul suferit în fața Corvinului, Adrian Mutu a apărut cătrănit în fața jurnaliștilor. N-a vrut să ofere declarații, a așteptat doar întrebări. În cele din urmă a dat frâu liber gândurilor:

Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta. Mâine voi anunța ce decizie iau. Eu mă simt umilit. Nu se poate! Miercuri anunț clubul. Tot bugetul lor e cât 3 jucători de la noi.

Nu se poate așa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aș putea să îi iert pe jucători după acest eșec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu. În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare. Mă gândesc bine în seara asta, mâine anunț clubul

- Adrian Mutu, antrenor CFR Cluj

Citește și:

Antrenorul din Superligă, informat oficial de discuțiile dintre clubul lui și Marius Șumudică
NEGOCIERI
Antrenorul din Superligă, informat oficial de discuțiile dintre clubul lui și Marius Șumudică
Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri
AL JAZIRA
Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
dinamo100
dinamo100  •  03 Aprilie 2024, 13:54

Mutu a gresit cand a parasit Rapidul ca sa mearga la Baku in locul lui Reghe. Financiar a castigat ceva pe moment, dar dpv al carierei de antrenor a dat-o in bara, iar daca esueaza si cu CFR nu stiu ce contract mai prinde prin Liga 1. Probabil o sa mearga in India!

doctorasul
doctorasul  •  03 Aprilie 2024, 13:35

Acum stau liniștit.cfr-ul nu câștigă titlul

calinescu_
calinescu_  •  03 Aprilie 2024, 12:58

Mutu inca nu s-a maturizat ...!!!! In plin campionat , cand echipa lui era implicata si in Cupa si in Campionat ,el merge la ISTAMBUL pentru implant de par ....!!!! AMATORISM de doi lei ...!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează