FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rezultatul-surpriză din Liga 1, anticipat de Gigi Becali: „La 1-0 a zis «Stai liniștit. O să egaleze»”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 21:50 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 21:52

CFR Cluj a remizat cu FC Botoșani, 1-1, iar Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali era sigură că trupa lui Dan Petrescu nu va câștiga.

Campioana pornea ca favorită clară în disputa cu FC Botoșani, aflată la primul meci cu Flavius Stoican pe bancă, după ce moldovenii pierduseră cu Farul, 0-8, și cu juniorii de la FCSB, 0-2, în Cupă. 

Mihai Stoica, detalii despre Compagno și Olaru: „Nu vor mai juca în acest an. Este exclus”
FCSB
Mihai Stoica, detalii despre Compagno și Olaru: „Nu vor mai juca în acest an. Este exclus”

Mihai Stoica: „Gigi Becali era convins că CFR Cluj nu va câștiga”

Azi, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali despre FC Botoșani - CFR Cluj, iar patronul roș-albaștrilor era sigur că Flavius Stoica îl va încurca pe Dan Petrescu.

„Gigi Becali se aștepta la acest rezultat. A zis clar că CFR Cluj nu va câștiga la Botoșani. I-am zis că noi am bătut cu copii. Și când a auzit că Botoșani l-a pus Stoican a zis «Gata, mă! Și-au pus antrenor». 

Deja era 1-0 pentru CFR Cluj și a zis «Stai liniștit că egalează. Și egalează târziu, ca să nu mai aibă CFR să dea gol». Astea au fost discuțiile. Începe să devină Oracol”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

CFR Cluj, doar un egal cu FC Botoșani

Elevii lui Dan Petrescu au început bine partida, având două ocazii în primul sfert de oră. În minutul 14, Deac l-a lansat perfect în adâncime pe Bîrligea, însă extrema ardelenilor a tras direct în portar. Un minut mai târziu, 

Manea a aruncat lung de la margine, iar Lovro Cvek a reluat cu capul în bara transversală.  În minutul 25, Rangelo Janga a primit o pasă foarte bună de la Ciprian Deac, însă Pap a fost din nou la post. Trei minute mai târziu, Lovro Cvek a deschs scorul. Manea a centrat din partea dreaptă, iar mijlocașul croat a scăpat de marcajul lui Sadiku și a trimis balonul în poartă, cu o lovitură puternică de cap. 

Prima mare ocazie a părții secunde a venit abia în minutul 75, când Zabou a reluat o centrare excelentă venită din banda stângă de la Țigănașu, puțin pe lângă stâlpul din stânga al porții lui Scuffet. În minutul 87, Malele a trimis moale, pe centrul porții, dintr-o pasă venită de la Daniel Bîrligea. 

Elevii lui Flaviu Stoican au dat lovitura în minutul 90+1. Mihai Roman l-a culcat pe Yuri și a șutat din unghi printre picioarele fundașului și ale portarului Scuffet. Mingea s-a scurs pe linia porții, de unde Dragu a împins-o în plasă.

VIDEO Dumitru Dragomir a comentat prestația lui Tavi Popescu în Chindia - FCSB 0-2: „Să vedem dacă bate și CFR-ul”

Citește și:

Proaspăt revenit de la Mondial, Istvan Kovacs a primit meciul săptămânii în România!

Trei titulari de la FCSB, out cu CFR! Cum va arăta echipa lui Becali în derby-ul de joi

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (25)
username_2
username_2  •  13 Decembrie 2022, 09:17
Postat de DjimZmit pe 13 Decembrie 2022, 03:50

Bomba! Extraordinar! Colosal! Nemaipomenit! Genial!!! (era sa uit "genial") Stiti voi ce a mai zis Gigi, ce a mai gandit Gigi, ce i s-a parut ca crede? 'abar n-aveti! GSP va spune tot!!! Numai aici!!!!

nu ar trebui să mai fie comentarii la astfel de articole de *** cu *** și brutaru corleone, astfel de articole îs ca un limbaj vulgar și jignitor al gesepiștilor la adresa cititorilor...***...să dea ei cartonașe gesepiștii, conform deontologiei și termenilor și condițiilor...huoo cenzura, nu sîntem în Rusia lu putler, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Moshu
Moshu  •  13 Decembrie 2022, 09:13

Pfuai mai draga ! Asta-i culmea sarutului intra Buceschi ! Multumim gsp pentru asha oshtire !

ando89
ando89  •  13 Decembrie 2022, 09:05

Atentie nea mișu, oracolul este marcă înregistrată de nea corleone din Bălcești. Găsește și matale altceva, de exemplu nostradamus, baba vanga...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close