FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Clujenii, fluierați la ei acasă + Moment tensionat la CFR - FCSB: jandarmii au intervenit cu scuturile

Spectacol pirotehnic al Peluzei Vișinii în CFR Cluj - FCSB +6   FOTO
Spectacol pirotehnic al Peluzei Vișinii în CFR Cluj - FCSB

Articol de , - Publicat duminica, 14 aprilie 2024 21:34 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 01:26

Peluza oaspeților a fost neîncăpătoare la derby-ul CFR Cluj - FCSB, unde peste 750 de ultrași de-ai roș-albaștrilor au dorit să fie alături de liderul la zi al Superligii în cel mai important derby al ultimilor ani. La un adăpost liniștitor de puncte, suporterii par mai conștienți ca oricând în precedentele sezoane că titlul va fi, în sfârșit, roș-albastru.

CFR s-a lăudat în ultimele zile cu sold-out-ul, un eveniment periodic la duelurile cu FCSB, însă bătălia decibelilor a fost tranșată la pas de ultrașii din Peluza Nord.

Abia dacă puteai să arunci un ac la startul meciului în sectorul ocupat de galeria oaspete, colorat aproape în totalitate cu steaguri de toate dimensiunile și mult mai însuflețit decât de obicei.

Fiindcă asta e senzația dominantă, că situația excelentă din clasament a mobilizat serios masa de suporteri roș-albastră, injectând-o cu o doză în plus de dorință, adrenalină, sentiment revanșard.

Evan Ndicka a dus mâna la piept și s-a prăbușit pe gazon în Udinese - Roma » Coechipierii au refuzat să continue meciul
Udinese - Roma
Evan Ndicka a dus mâna la piept și s-a prăbușit pe gazon în Udinese - Roma » Coechipierii au refuzat să continue meciul

CFR Cluj, „bruiată” la ea acasă de suporterii FCSB

Majoritatea îmbrăcați în negru, fanii bucureștenilor au dat tonul încă de la încălzire.

Fotbaliștii CFR-ului au fost fluierați copios în momentul în care au pătruns pe gazon pentru antrenamentul de dinainte de meci, în timp ce apariția roș-albaștrilor a fost zgomotos aplaudată de ultrași.

+2 FOTO

Cei din „Nord” au apelat la repertoriul obișnuit de cântece și, pe deasupra, au „bruiat” imnul „feroviarilor”, care a răsunat mult timp în boxe. Cum altfel decât cu injurii grosolane la adresa CFR-ului sau huiduieli pe refren?

Sold-out de primăvară pe „Dr. Constantin Rădulescu”

Peluza Vișinie a fost și ea la datorie, s-a ridicat din plin la miza meciului și a creat un show demn de un derby încă de la începutul partidei.

A fost sold-out în dealul Feleacului, într-o seară călduroasă de aprilie. De obicei, „feroviarii” puneau șampania la rece în această perioadă a anului. Nu e cazul și-n 2024.

Mesaj cu frumosul după show-ul pirotehnic din peluza CFR-istă: „Dragilor...”

Ultrașii CFR-ului au pregătit un show pirotehnic consistent, pe care l-au pus în scenă după 8-9 minute din meci. S-au aprins nu doar câteva torțe care au ajuns și pe gazon, dar și câteva artificii.

„Dragilor, vă rugăm să nu mai dați cu materiale pirotehnice, deoarece riscăm să jucăm meciuri fără spectatori”. Vizual, Peluza Vișinie a fost în zi de grație, deși, cel mai probabil, pe CFR Cluj o așteaptă o amendă consistentă.

Scandal după golul lui Florinel Coman!

După execuția de poveste a lui Coman din minutul 16, au sărbătorit golul și unii spectatori aflați la Tribuna I, colț cu Peluza Vișinie, sectorul ocupat de ultrașii CFR-iști.

Înfierbântați, suporterii CFR-ului n-au putut tolera acea scenă și s-au repezit spre gard, au încercat să-l escaladeze și să-i împrăștie de acolo pe localnicii care sărbătoreau reușita oaspeților. Au intervenit stewarzi, jandarmi cu scuturi, toată scena a durat un minut, un minut și jumătate.

VIDEO. Florinel Coman, chemat de micuții suporteri la autografe

Citește mai multe știri din Superligă:

Tony a răbufnit după Dinamo - Poli Iași: „Jucătorii mei plâng în vestiar. Totul a fost împotriva noastră”
Dinamo - Poli Iași
Tony a răbufnit după Dinamo - Poli Iași: „Jucătorii mei plâng în vestiar. Totul a fost împotriva noastră”
Și-a oprit cu greu lacrimile la interviu: „Luca e la spital și spui că a fost imprudență?! Bate la ochi!”
DINAMO - POLI IAȘI 1-0
Și-a oprit cu greu lacrimile la interviu: „Luca e la spital și spui că a fost imprudență?! Bate la ochi!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
remarque
remarque  •  15 Aprilie 2024, 07:44

auzi acolo "pe dealul Feleacului" :))))))))))))))))))) La poalele Feleacului, nu pe dealul Feleacului este Clujul. Iar stadionul franelor e pe dealul Cetatuia din cartierul Gruia. Exista mai multe dealuri.

atthur
atthur  •  15 Aprilie 2024, 07:24

Nu doar "un colț" din tribuna întâi,ci și mai bine de jumate din tribuna a doua(acolo am stat și eu) au fost cu Steaua!!! Cel mai bine s-a văzut și auzit la final când 7-8 mii de oameni cântau: CAMPIONII-CAMPIONII-CAMPIONII...!!!...

steaua.libera
steaua.libera  •  15 Aprilie 2024, 07:20

Pe stadionul lui CFR se întâmplă foarte des ca oaspeții (inclusiv echipele din București) să aibă mai mulți suporteri decât gazdele. De U nici nu mai zic… relaxați-va băieți, așa a fost mereu și va mai fi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează