FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj îşi pierde gratis cel mai valoros jucător! Steaua stă la pîndă, iar fotbalistul nu exclude varianta: "Am discutat!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 12:38

Problemele de la CFR Cluj sînt tot mai mari, iar jucătorii importanţi sînt decişi să plece.

Printre ei se numără şi Mario Felgueiras, care nu exclude un transfer la Steaua, unde l-ar înlocui pe Giedrius Arlauskis, portar care probabil va pleca în vară liber de contract.

"Eu nu am vrut să fac un caz din situaţia mea, nu vreau să fac scandal, dar nici aşa nu se mai poate. Am capul plin de probleme şi trebuie să fac şi eu ceva să mă protejez, dacă pe cale amiabilă nu pot să îmi rezolv situaţia.

După părerea mea, dacă oamenii din conducere nu mă mai pot plăti, atunci să mă lase liber de contract. Am petrecut ani frumoşi la Cluj, dar am răbdat destul, iar restanţele faţă de mine sînt din ce în ce mai mari.

Acum nu pot să vorbesc prea mult despre acest subiect (n.r venirea la Steaua), deoarece încă sînt sub contract cu CFR Cluj şi este normal să mă gîndesc doar la echipa mea. În trecut au fost discuţii cu Steaua, dar repet, pînă nu mi se va clarifica situaţia nu pot să vorbesc prea multe.

Mă bucur că Mario Felguieras este apreciat şi de alte formaţii deoarece înseamnă că am făcut şi eu ceva pentru fotbalul românesc, iar meciurile din Liga Campionilor jucate în tricoul formaţiei CFR Cluj nu le pot uita niciodată“, a spus Mario Felgueiras pentru Fanatik.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
daniaania
daniaania  •  15 Decembrie 2014, 10:39

Iar scoateti din burta ...Mario vrea sa plece la un club mare daca pleaca

mariusraul
mariusraul  •  15 Decembrie 2014, 01:37

Cojocaru e cel puțin la fel de bun ca si Felgueiras ! Trebuie forțat mai mult , cateva meciuri consecutive + ca are atuul vârstei in detrimentul experienței si nu in ultimul rand ca este roman de-al nostru , ar fi bun si la naționala dupa un sezon ca titular ... Tața si Panti si doi portari mediocrii totuși ...

gazistu
gazistu  •  14 Decembrie 2014, 21:59

cojocaru si nita sunt cei mai buni. de ce dreq ii mai tine la steaua daca nui joaca. a venit ARLAUSKIS sai lase pe banca, cand el de 5 ani in rusia daca a prins 15 meciuri in total!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează