FOTBAL  »  Superliga  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

Ce se întâmplă la CFR Cluj după înfrângerea de pe „Olimpico”

Titularii lui CFR Cluj pe „Olimpico”, cu Lazio // foto: Imago Images +23   FOTO
Titularii lui CFR Cluj pe „Olimpico”, cu Lazio // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 13:42 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 13:51

CFR Cluj va reveni în România în această seară, în jurul orei 19:00, după ce joi a jucat la Roma turul play-off-ului pentru optimile Conference League, 0-1 cu Lazio.

Joi seara, campioana României a jucat meciul tur din dubla manșă cu Lazio, pentru un loc în optimile Conference League. Italienii au câștigat în ciuda faptului că au jucat în inferioritate numerică din minutul 15, scor 1-0.

Delegația CFR-ului nu a revenit încă în România, o va face abia în această seară.

Patronul din Superligă îl amenință pe Burleanu: „E abuz în serviciu pentru încălcarea unor drepturi!”
Sepsi - FCU Craiova
Patronul din Superligă îl amenință pe Burleanu: „E abuz în serviciu pentru încălcarea unor drepturi!”

Ce se întâmplă la CFR Cluj după 0-1 cu Lazio în Conference League

Dan Petrescu a organizat un antrenament în această dimineață, la Roma, în care titularii de aseară au făcut mișcare de refacere, iar ceilalți jucători s-au antrenat normal.

Urmează ca în seara asta să aibă zborul spre casă, spre Cluj-Napoca, unde vor ajunge în jurul orei 19:00.

Fotbaliștii campioanei nu vor avea liber, întrucât îi așteaptă un meci de campionat cu FC Argeș duminică, de la ora 17:00. Vor intra direct în cantonament și vor ieși abia după duelul contra piteștenilor.

După meciul cu FC Argeș, CFR o va întâlni pe Lazio pentru returul din Conference League. Partida decisivă este programată joi, 23 februarie, la ora 19:45.

Mai multe știri despre CFR Cluj: 

Pierderi grele pe „Olimpico” » Dan Petrescu trebuie să o întoarcă pe Lazio fără doi oameni de bază!

Fostul jucător al CFR-ului a fost pe „Olimpico” și a observat ce i-a lipsit campioanei României: „Dacă mai aveau 3-4 ca el, poate scoteau mai mult”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
1945sv0509
1945sv0509  •  17 Februarie 2023, 17:29

Nu se va intimpla nimic deosebit, va urma un nou titlu si o alta participare europeana. Ceilalti vor incalzi mai departe fotoliile din fata televizorului.

tarnaveanu
tarnaveanu  •  17 Februarie 2023, 16:42
Postat de mihai_bn pe 17 Februarie 2023, 14:11

CFR a jucat incredibil de slab aseară. Lazio a controlat partida în ciuda faptului că a jucat în inferioritate numerică 75 de minute. Italienii nu s-au panicat, se găseau foarte ușor pe teren și au reușit cu 2 oameni (Milinković-Savić și Immobile) să destabilizeze mijlocul și apărarea CFR-ului. Parcă Lazio a avut un om în plus, nu clujenii! Se vede că Petrescu n-are nicio strategie. Dănuț e bun pe disciplină, pe muncă până la epuizare, dar când e vorba de tactică și de poziția jucătorilor în teren e varză! Plus că nu mai poți să-i înveți pe Deac și Hoban, la 40 de ani, cum se face o preluare.

Ăștia doi sunt preferații lui. I-ar ține până la 50 de ani, doar îi plătește Varga, nu-i plătește el. Deac poate să meargă la concursuri de fitness, cu fotbalul a cam terminat-o.

Hcm27
Hcm27  •  17 Februarie 2023, 16:08

Eu abia-i aștept pe zmeii ăștia ai echipelor care vor participa în sezonul 2023-2024 al cupelor europene sa vad ce mare branza fac, ca prea se bat cu pumnul în piept ca ai lor sunt cei mai cei.Sa vedeți cum radem de ei, ca nu trec nici de primul tur preliminar al celei mai slabe competiții europene cum o numesc, ca de altele nici nu poate fi vorba.Ma refer la Căile Ferate Romane Minunate(Rapid), ca de ceilalți ne-am convins,de Craiolguta, iar Doar_Divizia_B se va și desființat.Abia aștept, vorba unuia bhaaaa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează