FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CFR Cluj se întăreşte! » Transfer perfectat astăzi de echipa lui Eugen Trică!

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 15:50

Eugen Trică îl aduce la CFR Cluj pe unul dintre jucătorii importanţi pe care tînărul antrenor i-a avut la Juventus Bucureşti.

Sergiu Arnăutu a fost, în prima parte a campionatului din Liga a III-a, principalul marcator al echipei bucureştene cu cele 9 reuşite semnate pentru formaţia din Colentina.

Cu mari probleme de efectiv la CFR, Trică îl aduce în Gruia pe Arnăutu care revine, cu acest prilej, în Liga I. Jucătorul în vîrstă de 25 de ani mai evoluase la acest nivel competiţional şi la CS Turnu Severin.

De asemenea, pentru o scurtă perioadă, Arnăutu a îmbrăcat şi tricoul echipei FC Tiraspol din Republica Moldova.


EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
elsopotyi
elsopotyi  •  28 Ianuarie 2015, 10:52

Sper sa nu picat anul acesta.ALTE SPERANTE NU AM DACA FOTBALUL ESTE EGAL BANI MULTI, MULTI, MULTI.

daniaania
daniaania  •  20 Ianuarie 2015, 20:00
Postat de breitner pe 20 Ianuarie 2015, 16:32

Daca lua Dinamo acest jucator titlul ar fi sunat cam asa "Dinamo nu isi permite decat jucatori din liga a 3 a!"! Daca l-a luat CFR se numeste "intarire". Halal papagali!!!

Ei nu fi rau..au facut si ei un gest de complezanta. Se stie ca avem probleme cu banii , toti au in Liga 1...asta este. Daca FRF sau alte foruri nu sprijina fotbalul deloc..vom ajunge codasii Europei incet..Comentariul tău...

ko-ko
ko-ko  •  20 Ianuarie 2015, 17:11
Postat de breitner pe 20 Ianuarie 2015, 16:32

Daca lua Dinamo acest jucator titlul ar fi sunat cam asa "Dinamo nu isi permite decat jucatori din liga a 3 a!"! Daca l-a luat CFR se numeste "intarire". Halal papagali!!!

La nivelul la care suntem sa stii ca este "intarire". haha. Dar asta e, fotbalul fara bani nu mai merge. Nu e nici o drama, nu suntem primii si nici ultimii care o patesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează