FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - CFR CLUJ, DUMINICĂ, ORA 16:00, GSP TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

CFR Cluj şi-a luat atacant accidentat » KAPUTanos

20 de minute a jucat Pantelis în amicalul CFR - FC Bihor (5-0), cînd a marcat un gol şi a reuşit un assist    Foto: Lorand Vakarcs
20 de minute a jucat Pantelis în amicalul CFR - FC Bihor (5-0), cînd a marcat un gol şi a reuşit un assist Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 25 februarie 2011 23:14

Atacantul grec are probleme mai mari decît anticipau clujenii şi va fi trimis săptămîna viitoare la un consult în străinătate

CFR Cluj l-a luat accidentat pe Pantelis Kapetanos de la Steaua. Operat în luna decembrie la genunchiul drept, oficialii campioanei mizau pe recuperarea atacantului grec pînă la startul returului.

Lucrurile nu stau însă deloc aşa. Kapetanos are încă dureri din cauza unor disfuncţii la nivelul meniscului şi al cartilajelor articulare. Mai mult, în urma unui RMN efectuat zilele trecute, s-a decis ca jucătorul să fie trimis săptămîna viitoare la un consult de specialitate în străinătate.


Nu duce un meci întreg
Astfel, chiar dacă a fost inclus în lot pentru meciul cu Victoria Brăneşti, şansele ca Pantelis să debuteze mîine oficial pentru CFR sînt foarte mici. "Voi vorbi şi cu medicul şi în funcţie de asta vom lua o decizie în privinţa lui Kapetanos la ora meciul", a precizat antrenorul vişiniilor, Alin Minteuan. Grecul poate juca la capacitate normală cel mult 20 de minute şi asta cu infiltraţii!


170.000 de euro e salariul anual al lui Kapetanos la CFR

90 de zile au trecut de la ultimul meci al lui Kapetanos, întîlnirea Steaua - CFR (2-2) din etapa a 17-a a Ligii 1

20 de minute a jucat Pantelis în amicalul CFR - FC Bihor (5-0), cînd a marcat un gol şi a reuşit un assist


INBOX
- Alin Minteuan a comentat, amuzat, pe seama condiţiilor în care se vor desfăşura meciurile etapei a 19-a. "Dacă în urmă cu cîţiva ani foloseam jucători de 50 de kilograme pe asemenea terenuri, acum îi vom echipa cu aripi. Meciul va avea loc, cu siguranţă, şi trebuie să cîştigăm. Vorbind serios, nu putem să ne fabricăm o scuză legată de starea terenului", a spus Minteuan.
- CFR Cluj ar putea încasa încă 3 milioane de euro din afacerea Perreira. Feroviarii l-au cedat pe fundaşul stînga uruguayan la FC Porto pentru 4,5 milioane de euro, dar au păstrat şi 20 la sută dintr-un nou transfer. Jucătorul este dorit de Olympique Marseille, care ar fi dispusă să ofere 16 milioane de euro.
- Căpitanul Ricardo Cadu ştie de ce au nevoie feroviarii pentru a se impune cu Victoria Brăneşti. "Trebuie să avem o atitudine mai bună ca ei. Terenul va fi greu, dar noi trebuie să cîştigăm", a spus Cadu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
elsopotyi
elsopotyi  •  26 Februarie 2011, 11:42

PACAT DE EL CA OM, CA FOTBALIST.A AJUTAT STEUA NU STIU DE CE SUNT OAMENI ASA DE RAI, DE NEDREPTI, SI BUCUROSI DE NECAZUL ALTUIA.E SPECIFIC ROMANAESC, DIN CAUZA ASTA SUNTEM ULTIMA TARA DIN UE, DAR CRED DIN LUME.

tomicy2003
tomicy2003  •  26 Februarie 2011, 09:35

pt stelisti care rad de kapetanos si de cfr cluj,cfr cluj nu a luat teapa cu kapetanos o sa vedeti voi in gruia ce gol va da,si atuncea ce o sa mai spuneti stelistilor?uitativa mai bine la cioban si la echipa voastra de gradinita care il aveti cu marele maicon al vostru

archibald
archibald  •  26 Februarie 2011, 09:13

Ciprian Avădanei (Piatra Neamţ) a ajuns sa scrie despre CFR ! Hmmmmmm in Cluj nu mai sunt ziaristi? Are asta surse atat de sigure din varful Pietricicai? N-as crede !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează