FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Înlocuitor pentru Camora? » CFR Cluj a semnat cu un fundaș portughez

Simao Rocha (în alb)/ foto Imago Images
Simao Rocha (în alb)/ foto Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 13:14 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 13:38

CFR Cluj ar fi semnat cu Simao Rocha (23 de ani), un fundaș stânga portughez care joacă la Pacos Ferreira, în liga a doua din Portugalia.

Rocha ar fi semnat pe 3 ani cu CFR Cluj și este văzut drept un înlocuitor potrivit pentru Mario Camora, conform Fanatik. El va ajunge din vară în Gruia, însă CFR speră să îl aibă la dispoziție din această iarnă, ardelenii trebuie să se înțeleagă cu Pacos Ferreira pentru o sumă de transfer. Jucătorul e în ultimele 6 luni de contract cu Pacos.

A refuzat Bănia, a ales să fie „câine roșu”! Când va debuta în tricoul lui Dinamo
DINAMO
A refuzat Bănia, a ales să fie „câine roșu”! Când va debuta în tricoul lui Dinamo

CFR Cluj i-ar fi găsit înlocuitor lui Camora

Viitorul lui Mario Camora e incert, veteranul de 37 de ani va avea o discuție în cantonamentul din Spania cu cei din conducerea clubului. Contractul căpitanului echipei va expira în vară, iar până acum nu a primit o propunere de prelungire.

Rocha ar urma să fie înlocuitorul lui Camora. Vine de la Pacos Ferreira, acolo unde a bifat 7 partide în acest sezon în liga secundă portugheză. A început sezonul ca titular, însă după două etape a fost trecut pe banca de rezerve, iar în următoarele 9 partide nu a mai fost folosit deloc.

A revenit ulterior pe teren, iar în ultimele două meciuri din 2023 a fost din nou titular. Fundașul stânga de 1,86m e cotat la 450.000 de euro pe Transfermarkt, în scădere față de luna iunie, când cota lui se ridica la 800.000 de euro.

El e în ultimele 6 luni de contract cu Pacos Ferreira, astfel că a putut negocia cu orice altă echipă. A fost mulțumit de propunerea celor de la CFR Cluj și va evolua în Superliga.

De-a lungul carierei, Rocha a jucat doar în Portugalia, astfel că venirea la CFR Cluj va reprezenta o premieră în cariera lui. Va evolua pentru prima dată în străinătate. Pacos, Amarante, Real SC și Torreense sunt echipele pentru care a jucat Rocha.

VIDEO. Roger explică de ce va celebra golurile împotriva lui CFR Cluj: „Respect acel club, dar focus-ul meu e la U. Trebuie să savurez propriile goluri”

Citește și:

Dan Șucu are un remarcat-surpriză după primul amical al Rapidului: „Are curaj și dezinvoltură” » Nu e vorba despre o nouă achiziție
RAPID
Dan Șucu are un remarcat-surpriză după primul amical al Rapidului: „Are curaj și dezinvoltură” » Nu e vorba despre o nouă achiziție
Ședință crucială în Spania » Conducerea clujenilor îi decide viitorul în cantonament
CFR CLUJ
Ședință crucială în Spania » Conducerea clujenilor îi decide viitorul în cantonament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Delia29
Delia29  •  08 Ianuarie 2024, 08:22

Nu cred. E jucator de lot, nicidecum sa fie titular in locul lui Camora.

dodo001
dodo001  •  08 Ianuarie 2024, 07:37

Foarte bine ca vine, doar a plecat Ziv Morgan, trebuia sa vina cineva in caz ca se accident3aza Camora care e titularul indiacutabil

daniaania
daniaania  •  07 Ianuarie 2024, 20:44

Deja voi știți mai multe că cei din club !!! Normal să aducă jucători pe posturi că mulți au dezamăgit. Camora va rămâne și cu Deac încă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează