FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 3-1

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Ilie Dumitrescu, uimit de modul în care CFR a revenit cu Viitorul: „Jos pălăria, i-au călcat în picioare”

CFR Cluj - Viitorul 3-1 // Sursă foto: Facebook CFR Cluj
CFR Cluj - Viitorul 3-1 // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 17:52

CFR Cluj - Viitorul 3-1, duelul care pare să fi tranșat într-o bună măsură soarta campionatului, continuă să stârnească discuțiile oamenilor de fotbal. Ilie Dumitrescu (50 de ani) s-a arătat impresionat de evoluția echipei lui Dan Petrescu din repriza secundă. 

Chiar dacă a recunoscut că nu e un promotor al stilului defensiv etalat de Petrescu, Ilie Dumitrescu a lăudat modul în care CFR a revenit de la 0-1 și s-a impus cu 3-1 în repriza secundă, după golurile lui Camora, Culio și Vinicius. 

„Ca joc, CFR a fost net superioară în repriza secundă. I-au călcat în picioare! Jos pălăria pentru CFR Cluj. Eu am spus, Hagi n-avea cum să se gândească că echipa lui va avea o asemenea cădere”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

CLASAMENT LIGA 1

clasament
*CFR Cluj nu a beneficiat de rotunjirea punctelor după înjumătățire, astfel că, la egalitate de puncte cu FCSB, va câștiga titlul, indiferent de rezultatele directe

Vezi și: EXCLUSIV A fost sau n-a fost de penalty duelul Omrani - Ghiță? Foști arbitri FIFA s-au pronunțat în Gazetă + avem și verdictul CCA!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
invinctus
invinctus  •  02 Mai 2019, 08:25

Bai prapaditilor voi va milogiti de Craiova de Viitorul sa bata pe CFR acum e blat ca nu a batut Viitorul ha ha ha pai *** vostru cu 30 de suporteri idioti in tribune cand bate CFR ???? Niciodata !!° Duminica la Craiova va linistiti total !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paul801
paul801  •  01 Mai 2019, 21:55
Postat de stelbz pe 01 Mai 2019, 21:08

„Jos pălăria, i-au călcat în picioare” , ....... SAU BLATUL PERFECT de la meciul CFR-Viitorul ? Ceva s-a intamplat la pauza intre cei doi mari prieteni : Hagi - Petrescu. O strategie de mare rafinament......: totul impotriva lui Becali ! Cum altfel se poate explica prestatia de dupa pauza a echipei lui Ianis(sters total, apatic, fara dorinta de juca) si a coechipierilor sai ? Pierderea mingii la orice preluare, pase numai si numai catre jucatorii clujeni, lasarea acestora sa faca ceea ce vor cu mingea....... Viitorul a trecut dupa pauza la un joc de echipa din Liga I de play offf, la un joc de liga a 4-a sau chiar de maidan.... : de cea mai mare rusine..... Este cel mai reusit BLAT facut de catre cei doi antrenori, necontestat de catre ..."specialisti" !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  01 Mai 2019, 21:52
Postat de Danut Ognean pe 01 Mai 2019, 21:20

blat in capul tau de gigist!fcsb-astra ce a fost gigelule?

Nu-ti mai bate capul cu ***... atata pot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează