FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 1-2

CFR CLUJ - VIITORUL // FOTO Hațegan i-a refuzat un penalty Viitorului în Gruia » Ce i-a strigat Hagi arbitrului

FOTO: Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 20:00

Viitorul a întors-o pe CFR Cluj în prelungiri și s-a impus cu 2-1 în Gruia. În minutul 45+1 al partidei, la scorul 0-0, Ovidiu Hațegan le-a refuzat oaspeților un penalty. 

Djokovic l-a ținut în careu pe Mladen, dar "centralul" Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să continue.

Decizia "centralului" l-a nemulțumit pe Hagi, surprins de camerele TV în timp ce îi striga lui Hațegan: "Penalty clar, am văzut eu de aici!".

CFR Cluj - Viitorul poate fi urmărit AICI

Vezi și: FOTO Efectul Dudelange » Ce s-a întâmplat pe arena lui CFR după dezastrul din Europa

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  03 Septembrie 2018, 10:11

I-aauzi!I-o fi refuzat vreun penalty in repriza I-a-pe care nu am vazut-o-dar am inteles ca si CFR a reclamat unul!Dar ala pe care l-a dat-in prelungiri-ala nu a fost! "Penalty-ul" nu l-ar fi reclamat nici macar fcsb-ul! Dimpotriva,atacantul Viitorului-cazut pe jos-a ridicat piciorul si l-a faultat pe fundasul CFR-ului!

mircea_cjn
mircea_cjn  •  03 Septembrie 2018, 08:25

Deci asta e titlu ?! Că Viitorul a fost dezavantajata și nu acela că Hațeganu le dă 11m la fault in atac , incât și comentatorii de la Digi au dat in bâlbâială? Mladen face fault grosolan in atac și Hategan dă 11m pentru Viitorul, bă da' nu vă e rusine? Așa credeți că ajutați Steaua, bătându-vă joc de alte echipe? Greață maximă.

880477125327980
Campean Eujen  •  03 Septembrie 2018, 07:48

hotoganu,a fost influentat de gaji,nu a dat 2 penaltiuri pt.CFR.,poate ca era si asta la Mladen dar a dat unul cand de fapt a fost fault in atac!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează