FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-1

CFR - HERMANNSTADT 1-1 // George Țucudean, primele concluzii după pasul greșit al echipei sale: „E primul meci. S-a văzut și la noi, și la Steaua”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 22:26

George Țucudean e mulțumit de rezultatul cu Hermannstadt, 1-1, chiar dacă echipa sa a ratat o mulțime de ocazii, unele dintre ele purtând chiar semnătura sa. 

La câte ocazii am avut trebuia să dau vreo două goluri. E bine că n-am pierdut, asta e. Mergem înainte. Știam ce echipă e Hermannstadt. Nu am putut să-i deschidem foarte bine.

Chiar și așa, am avut ocazii. Se mai întâmplă să ratez, nu? Nu sunt nici primul, dar nici ultimul. Am mai avut meciuri în care am avut vreo 4 ocazii și abia apoi am dat un gol.

Mereu primele meciuri după vacanță sunt mai grele. Asta s-a văzut și la noi, dar și la Steaua. Toate meciurile sunt importante de acum. Și lumea se așteaptă să câștigăm orice meci”, a zis George Țucudean la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO ȘOC ÎN GRUIA! CFR, doar egal pe teren propriu cu Hermannstadt, 1-1! Căbuz, evoluție de excepție în fața campioanei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lucghencea
lucghencea  •  03 Februarie 2019, 01:03

Sa va iasa STEAUA din cap . Stele verzi baaaa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează