FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR se întăreşte: vrea stoperi de la Villarreal şi de la Steaua Roşie Belgrad

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2008 00:00

Fundaşii Cesar Arzo (22 de ani, Villareal) şi internaţionalul sîrb Djordje Tutorici (25 de ani) sînt jucătorii doriţi în Gruia.


CFR Cluj se pregăteşte pentru sezonul viitor.

Două nume au fost încercuite pe lista cu achiziţiile din vară ale clujenilor, cele ale stoperilor Cesar Arzo Amposta (22 de ani, Villareal) şi Djordje Tutorici (25 de ani, Steaua Roşie Belgrad).

Arzo, care poate juca şi la închidere şi fundaş stînga, a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Recreativo Huelva şi Murcia, de gruparea “Submarinului galben”. Villareal, grupare clasată pe locul secund în Primera Division, este dispusă să se despartă de Arzo pentru 3,5 milioane de euro. Fundaşul care a evoluat pentru Villareal în semifinala Ligii Campionilor cu Arsenal din 2006 mai are doi ani de contract cu echipa spaniolă.

O altă ţintă a clujenilor este internaţionalul sîrb de la Steaua Roşie Belgrad, Djordje Tutorici (1.86 metri, 80 kg), un stoper foarte puternic şi o prezenţă constantă în primul unsprezece al campioanei plavilor. Reputatul tehnician basc, Javier Clemente, i-a oferit lui Tutorici prima convocare la naţionala Serbiei, într-un meci împotriva Kazahstanului, în iarna anului trecut.

Sandberg sau Viera?
Avînd în vedere că Gabriel Mureşan a primit al patrulea cartonaş galben la Mioveni şi Cadu e accidentat, Andone va trebui să-l titularizeze împotriva Gloriei pe Niklas Sandberg (foto), suedezul care n-a mai prins lotul după înfrîngerea de la Iaşi. O altă variantă, puţin probabilă, ar fi apariţia în primul unsprezece, în premieră, a ivorianului Viera.


Nuno Claro: “Singuri împotriva tuturor”

Portarul lui CFR, Nuno Claro, şi-a arătat, într-un interviu acordat cotidianului Maisfutebol, frustrarea pentru faptul că echipa sa e la un pas să piardă titlul. “Steaua a recuperat prin toate mijloacele diferenţa de puncte. Luptăm împotriva tuturor şi împotriva a toate”, a povestit goalkeeperul lui Andone.

27 de meciuri a evoluat Arzo pentru Murcia în acest sezon

24 de jocuri a strîns Tutorici pentru Steaua Roşie în 2007-2008

22 de goluri a încasat CFR în acest campionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
 •  01 Mai 2008, 16:13

cfr-ul a pierdut campionatul pemana lor vezi meciurile cu pandurii , iasi.,ceahlaul. numai daca faceatzi egal la iasi si bateatzi pandurii(a)si ceahlaul(d)..erati campioni.o fi cumparat becali arbitrii si brichete dar si voi v-ati impirdicat unde nu era cazul.

 •  30 Aprilie 2008, 18:57

ALEX STELISTU sa ti-o dam sus toti CFRisti si neamului tau de jeg !!

 •  30 Aprilie 2008, 17:33

cica cefere si rapid sunt campioanele morale... le doresc ca sa fie campioane morale 100 de ani. FORZA STEAUA

Vezi toate comentariile (23)
Comentează