FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SEPSI 1-0

CFR - SEPSI // Dialogul dintre Gigi Becali și Dinu Gheorghe a stârnit controverse: „Se jucau și ei acolo și luau punctele”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 19:30

Gigi Becali a intrat într-un dialog cu Dinu Gheorghe în timpul emisiunii Digi Sport Special și a făcut aluzie la partida dintre CFR și Sepsi Sfântu Gheorghe, sugerând că formația covăsneană nu și-ar fi apărat corect șansele.

D.G: - Domnule Becali, trebuia să fac pariul cu dumneavoastră să vă iau banii, că ar fi intrat Dinamo cu 37 de puncte în play-off.
G.B: - Ce pariu? Hai, mă, că s-au jucat ăștia de la Sepsi. Dacă aveau nevoie de 38 de puncte, făceau rost să le ia.
D.G: - Cum adică?
G.B: - Eh, cum adică. Se jucau și ei acolo și făceau punctele, stați liniștiți.

Sepsi a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 0-1, așa cum s-a întâmplat și în Cupa României. Este a 5-a înfrângere din tot atâtea meciuri pentru formația covăsneană în fața campioanei României. 

CFR Cluj și Sepsi sunt calificate în play-off-ul Ligii 1 și se vor întâlni din nou în prima etapă, în weekend. 

CITEȘTE ȘI:

FCSB // Gigi Becali mizează pe ajutorul lui Gică Hagi în play-off, dar are o problemă: „E numai vina mea și a comportamentului meu arogant”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (20)
reddog_forever
reddog_forever  •  06 Martie 2019, 08:33
Postat de Anton Pan pe 05 Martie 2019, 21:22

Datele sun clare, fara dubiu, cu privire la sistemul play-off=cooperative! 1. In 2016, Astra a castigat pt ca dinamo s-a dat la o parte in ambele meciuri din play-off, cu giurgiuvenii din cauza ca galeria a cerut ca Steaua sa nu ia titlul. In plus Coltescu a anulat trei goluri valabile (record mondial) in meciul Stelei de la Giurgiu. 2. In 2017, Hagi a castigat campionatul doar pentru ca astra a facut noncombat in ambele meciuri cu viitorul (sapunaru golgetere cu 2 autogoluri), craiolguta a jucat cu juniorii in meciul de acasa cu viitorul, iar radu Petrescu a refuzat sa acorde 2 penaltyuri clare Stelei in meciul de pe Arena Nationalka, in care viitorul nu prea a iesit din careu.3. in 2018 a fost randul CFR-ului sa beneficieze de binefacerile cooperativei, mai ales prin arbitraje favorabile, dar si prin asistul lui tradunovic la Giurgiu si cumintenia echipei lui Hagi (poate datoriile din 2017!) la ultimul meci de la Cluj, cand echipa ofensiva a Viitorului nu a tras niciun sut pe poarta!!! In 2019 ramane doar de vazut pe cine va incorona cooperativa si asa fotbalul romanesc devine tot mai mult o ruina, de rasul amatorilor (Dudelange)!

Ai uitat sa precizezi faptul ca anul asta niste omuleti verzi care traiesc in tunelurile din muntii Bucegi vor complota cu extraterestrii de pe Saturn si se vor transforma in arbitri de fotbal anuland toate golurile fcsb-ului, pe care le vor acorda in compensatie adversarilor. Operatiunea este avizata chiar de Zamolxes, deghizat in seful arbitrilor. Echipa fara noroc fcsb-ul asta.

1603333626579973
Mircea Deca  •  06 Martie 2019, 08:26
Postat de gigi_becali_9 pe 05 Martie 2019, 22:50

Bravo ! Si apoi CFR merge in meci de calificare in Europa si ii bat tur retur Dudelange :)))))

fcsb-asti...............batuti in cap..............................

corectu
corectu  •  06 Martie 2019, 07:58

De acord cu Anton Pan.Cooperativa trebuia sa functioneze si cand a luat Steaua ultimul titlu.ASA avea meci cu Otelul(echipa retrogra- data)acasa.Otelul a jucat corect si ia dat titlul Steli.Cei din coope- rativa au ramas cu gura cascata.Cooperativa este antistelista.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează