FOTBAL  »  Superliga  »  PORTO

CFR-ul îşi freacă palmele » Napoli e gata să dea 15 milioane de euro pe Alvaro Pereira

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 29 iunie 2012 18:16

CFR-ul primeşte veşti bune. Fostul fundaş stînga al ardelenilor, Alvaro Pereira, ar putea ajunge la Napoli, club care e dispus să plătească 15 milioane de euro pentru transferul său.

Diario de Noticias a citat publicaţia uruguayană Ovacion care anunţă că grupările Napoli şi FC Porto sînt foarte aproape de a ajunge la un acord în acest sens. Această posibilă tranzacţie interesează şi fostul club al lui Pereira, CFR Cluj, care mai deţine o cotă de 20 la sută din drepturile federative ale jucătorului în vîrstă de 26 de ani, anunţă Mediafax.

Alvaro Pereira s-a transferat, în vara anului 2009, de la CFR Cluj la FC Porto, pentru 4,5 milioane de euro. Dacă transferul se va perfecta, CFR Cluj se va alege cu încă 3 milioane de euro.

N-ar fi prima dată cînd campioana României s-ar mai alege cu un bonus de pe urma vînzărilor efectuate în Europa. În această vară au obţinut 3,2 milioane pentru Renan de la Sampdoria. Italienii plătiseră deja un milion pentru împrumutul său pe şase luni şi, fiindcă au promovat în Serie A, au activat clauza unui transfer definitiv.

Ardelenii s-ar putea alege cu încă 2 milioane de euro de pe urma lui Lacina Traore. Atacantul a fost vîndut în 2011 pentru 6 milioane de euro şi ar fi fost vîndut astăzi la Anji Mahacikala pentru 20 de milioane, din care CFR Cluj ar urma să primească 10%.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (502)
wollt..
wollt..  •  02 Iulie 2012, 00:34
Postat de tzusti pe 30 Iunie 2012, 05:33

AI GRIJA CUM DORMI SA NU TE TREZESTI UD LA NOAPTE DE FRICA NEPOTILOR LUI BANDO

bine mai capsunare ... daca tu spui ... is zi mai speli spaniolii pe picioare ? te-ai facut sluga in spania ... din balta brailei ...la capsuni in spania ... _____________

tzusti
tzusti  •  30 Iunie 2012, 05:35

NOAPTE BUNA CONTARANE

tzusti
tzusti  •  30 Iunie 2012, 05:33
Postat de wollt.. pe 30 Iunie 2012, 05:29

sunt pentru export toti ... care raman pleaca la bucuresti ... asa ca . peste carpati poate sa se umple de voi .. _________ ps . in sibiu nu le place ... nu ii lasa sa cersasca ... ii ridica politia imediat.. .. defapt va ridica _____________________- gata am plecat tiganilor . piteti sa spuneti orice ... lumea va ocoleste si sunteti catalogati ... in veci nu veti stii cum este sa nu se fereasca lumea de tine .. si sa te considere un egal .... ____________ voi pe jos ca shobolanii la cersit milogilor

AI GRIJA CUM DORMI SA NU TE TREZESTI UD LA NOAPTE DE FRICA NEPOTILOR LUI BANDO

Vezi toate comentariile (502)
Comentează