FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR-ul vrea campionatul » Iuliu Mureşan: "Cine pariază pe Rapid va suferi o mare dezamăgire"

Iuliu Mureşan e convins că cei care pariază că Rapidul lui Răzvan Lucescu ia campionatul, vor pierde
Iuliu Mureşan e convins că cei care pariază că Rapidul lui Răzvan Lucescu ia campionatul, vor pierde

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 14:07

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, îl aşteaptă şi pe atacantul brazilian de la Benfica, Weldon, pentru a contabiliza a şasea achiziţie a verii şi îi avertizează pe cei care cred că Rapid va fi campioană că pot pierde pariul!


Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, e convins că a dat lovitura cu transferurile lui Sougou, Weldon şi Renan Garcia. Brazilianul va ajunge luni la Cluj şi va însoţi echipa în cel de-al doilea stagiu de pregătire din Austria. Şeful feroviarilor crede că Weldon va avea un impact masiv în trupa lui Jorge Costa.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI RAPID - AUSTRIA VIENA 2-1

"Am transferat jucători de calitate în acest mercato. Sougou, Renan şi Weldon sînt în mod cert peste media jucătorilor din Liga 1. Am rezolvat repede aceste transferuri pentru ca Jorge Costa să aibă la dispoziţie noii jucători, la reluarea pregătirilor. Doar cu Weldon au fost nişte probleme, fiindcă el e sub contract cu Benfica pînă la sfîrşitul lunii iunie. El va fi cu noi în al doilea cantonament. E un golgeter desăvîrşit, un jucător de explozie. Are viteză şi finalizare foarte bune, e un veritabil număr 9", l-a caracterizat Mureşan pe atacantul de 30 de ani.

CFR reloaded!
Oficialul "vişiniilor" e încîntat de metodele portughezului Costa. "Jucătorii se pregătesc foarte bine, există seriozitate, disciplină. Extrem de important este faptul că echipa şi-a recăpătat starea de spirit, una pozitivă, total diferită de cea din campionatul trecut. Am cîştigat toate cele trei meciuri amicale disputate, fără a primi gol. Asta spune multe. Echipa are o aşezare bună în teren, este bine disciplinată tactic. Jorge Costa este extrem de implicat. Chiar dacă jucătorilor nu le este uşor la antrenamente, ei se pregătesc cu plăcere. Şedinţele sînt dinamice şi intense", a conchis Mureşan.

"Cine va lua titlul? Noi! De ce? Sîntem cei mai buni! Cine pariază pe Rapid va suferi o mare dezamăgire" - Iuliu Mureşan, după meciul cu Bischofshofen

"Am adus jucători foarte buni. Se va vedea că am făcut cea mai bună campanie de achiziţii. Practic, majoritatea celor care au venit la noi vor juca în primul 11" - Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

6 brazilieni va avea CFR în lot după venirea lui Weldon

Ce transferuri a făcut CFR Cluj
Nume Post
Sougou extremă dreapta
Weldon atacant
Ronny atacant
Lionn fundaş dreapta
Camora fundaş stînga
Renan Garcia mijlocaş central

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
haxor
haxor  •  24 Septembrie 2011, 23:59

...si Rapid au cea mai frumoasa galerie din tara fara doar si poate!

haxor
haxor  •  24 Septembrie 2011, 23:59

eu cred ca din iarna Vasluienii au sa aibe o alta fata odata cu transferurile efectuate de ei. Au deja echipa in schimb macelariti de accidentari si fara drept la transferuri e greu pe mai multe fronturi. Cred ca daca-si consolideaza aparare cu un portan bun si un varf adevarat care baga goluri o sa fie tare greu la ce mijloc de creatie au, parerea mea cu ochii vazut din exterior.

viobubu
viobubu  •  19 Iulie 2011, 18:15

MI-a placut mult CFR in pregatiri;este cu o clasa peste toate echipele din liga;Weldon nu m-a impresionat; Rapid nu intelege ca nu are atacanti:pariul Sburlea e autist,Casio nu merge ceas,in plus singurul fotbalist adevarat Herea -golgheterul-a fost retras la coordonare. fata de anul trecut rapid nu s-a intarit ci e mai slab prin plecarea lui spadacio,costin lazar si marius constantin ;mucles sa nu uitam avea obicei la cocaina,orosz e mediocru-mult mai bun era ilies la 38 de ani-burca e bun pt.Amazonia,iar pe Teixeira si Surdu i-a luat accidentati. Nici cu celelate echipe nu mi-e rusine,poate doar Vasluiul sa mai miste Singura sansa a rapidului ar fi un" complot colectiv" cont

Vezi toate comentariile (13)
Comentează