FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Champions Shrek

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iulie 2008 00:00

“Căpcăunul” Fabbiani va juca în Liga Campionilor pentru CFR.

Capriciosul Fabbiani va continua la Cluj şi în acest sezon. Cantonamentul din Austria l-a ajutat pe atacant să-şi reevalueze situaţia. Astfel, Shrek a decis că e mai bine să rămînă la CFR, după ce, cu două săptămîni înainte declara că un transfer la Independiente ar fi mai benefic pentru cariera sa decît participarea cu “vişiniii” în Liga Campionilor. Mai mult, Fabbiani susţinea că vrea să se întoarcă în Argentina pentru a fi alături de fetiţa lui, Uma, născută de cîteva luni. Shrek a purtat tot timpul în cantonamentul de la Kossen un tricou pe care era imprimat poza Umei. “Mi-e dor de fetiţa mea. Înnebunesc”, spunea fotbalistul.

Andone i-a oferit “Căp­căunului” cîte o repriză în fiecare dintre cele două amicale din Austria, iar masivul atacant a răspuns cu un gol în partida cu Dinamo Kiev (3-2). Fostul jucător al lui Lanus va trebui să se lupte pentru titularizare cu Diego Ruiz, omul determinant pe finalul sezonului trecut şi cu ivorianul Yssouf Kone, care va ajunge pe 1 august la echipă. “Deo­camdată nu pot să spun nimic legat de viitorul meu la Cluj sau în altă parte. Mă gîndesc la familia mea. E normal să-mi fie dor de copilul meu. Cert e că voi merge în al doilea cantonament şi după aceea vom vedea ce se va întîmpla”, a declarat ieri Fabbiani.

Au sistat negocierile cu Independiente

Mureşan este convins că Fabbiani va rămîne la Cluj. “Negocierile cu Independiente au fost sistate, iar alte oferte nu sînt pentru el. Oricum, Fabbiani este un jucător interesant pentru noi şi cred că va fi util în continuare. Deci cel puţin pînă în iarnă va rămîne la Cluj”, a spus oficialul lui CFR.

CFR-Mobil pentru fanii din alte oraşe

Preşedintele Iuliu Mureşan a anunţat că începînd cu acest sezon CFR va avea un magazin ambulant, care va în­soţi echipa în fiecare deplasare. “Vom avea şi CFR-mobil, un ma­gazin ambulant care va însoţi echi­pa la toate meciurile din de­pla­sare. CFR e un brand în con­ti­nu­ă creştere şi nu ne vom opri aici”, a declarat Mureşan.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (3)
 •  07 Iulie 2008, 09:45

Cred ca mai degraba l-au convins pipitele de sambata seara din Obsession...Sau poate sticlele de bere baute...ca de-abia se mai tinea pe picioare...Mare fotblist Fabbiani asta! :))))

 •  07 Iulie 2008, 09:41

De ex eu o sa cumpar produse de la cfr-mobil, cand va ajnge la Piatra Neamt! Ti-e ciuda?

 •  07 Iulie 2008, 01:01

auzi la asta ce glumet e cfr mobil pai cine sa cumpere produse porumbeii,mustele

Vezi toate comentariile (3)
Comentează