FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chelsea l-a scos şi din ”naţională”! » Georgievski încă mai suferă în urma ”efectului Schurrle”

Georgievski, 25 de ani, a venit gratis în Ghencea vara trecută, după ce i-a expirat contractul cu croații de la Sibenik
Georgievski, 25 de ani, a venit gratis în Ghencea vara trecută, după ce i-a expirat contractul cu croații de la Sibenik

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 20:39

Macedoneanul, în depresie după meciul dezastruos din Champions League: e criticat la Steaua şi rezervă în reprezentativa ţării lui.

Meciul de coşmar cu Chelsea, 0-4, are urmări pentru Daniel Georgievski şi dincolo de Steaua. Fundaşul dreapta era titular de bază în "naţionala" Macedoniei, însă prestaţia dezastruoasă pe care a avut-o în cel mai recent joc din Champions League i-a stricat moralul şi el plăteşte din cauza asta şi la lot.

A fost convocat, dar nu a mai jucat nici un minut în ultimele două partide ale macedonenilor din preliminariile pentru Campionatul Mondial. Stelistul a rămas pe bancă şi la 0-1 în Ţara Galilor, şi la 1-5 în Serbia. De fiecare dată i-a fost preferat Ristovski, un apărător de la Latina, o formaţie din Serie B italiană.

Şi schimbarea în rău a statutului său de la prima reprezentativă e o continuare a problemelor cu care se confruntă Georgievski de la startul sezonului. A făcut un meci prost cu Legia la Bucureşti, în play-off-ul Champions, în care adversarul său, Kosecki, a fost cel mai bun om al polonezilor. Apoi l-a evidenţiat pe Schurrle, tot adversar direct, în duelul cu Steaua, în care germanul a fost de asemenea cel mai bun fotbalist de pe teren.

Acum nu mai e sigur nici de locul de titular în Ghencea. Reghecampf îl are la dispoziţie pe Rîpă, ignorat în ultima vreme. Ex-gălăţeanul ar fi o soluţie în meciurile din campionat, întrucît nu se găseşte pe lista înscrisă la UEFA pentru Liga Campionilor.

În Champions, o variantă pentru înlocuirea lui Georgievski ar fi Prepeliţă, un mijlocaş defensiv pe care antrenorul l-a utilizat mai des ca fundaş dreapta decît pe postul său de bază.

16 zile au trecut de la Steaua-Chelsea 0-4, timp în care Georgievski nu a mai jucat nici un minut. De atunci, Steaua a învins la Vaslui cu 1-0 cu Prepeliţă fundaş dreapta

17 selecţii are Georgievski în "naţionala" Macedoniei, pentru care nu a marcat nici un gol. Ultima oară a îmbrăcat tricoul contra Scoţiei, 1-2 pe 10 septembrie 2013

Cum s-au descurcat fundaşii dreapta în acest sezon din Liga 1
Nume Meciuri/goluri
Prepeliţă 5/1
Georgievski 4/1
Rîpă 1/0

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Bonus pentru Duckadam
Preşedintele de imagine al Stelei a avut parte de o surpriză plăcută: "Am auzit că mi s-ar fi micşorat salariul. Din contră! Sînt cu salariul la zi şi pot spune că domnul Becali, chiar dacă este în închisoare, şi-a respectat mereu promisiunile. Aveam o restanţă salarială, dar acum, pe lîngă acea restanţă, mi-a dat şi două salarii în plus". Duckadam e remunerat cu 3.000 de euro lunar.

"Niţă n-are ce căuta la Steaua"
Invitat la Radio GSP, Ilie Stan i-a criticat pe şefii din Ghencea pentru aducerea portarului Florin Niţă: "Eu am lucrat cu el la Chiajna şi am crezut mereu în calităţile pe care el le are, dar din punctul meu de vedere, nu are ce căuta la Steaua. Nu are valoare pentru a juca la un asemenea nivel. El e un portar bun, dar pentru alte echipe, nu pentru Steaua!".

Bilete pentru "dubla" cu Basel
Suporterii roş-albaştrilor îşi vor putea cumpăra de astăzi bilete pentru meciul cu Basel, din Liga Campionilor, de pe 22 octombrie, de pe Arena Naţională. Tichetele au preţuri cuprinse între 50 şi 70 de lei la peluze, 100 şi 250 de lei la tribuna a II-a şi pot fi achiziţionate doar de la casele stadionului din Ghencea. Clubul vinde bilete şi pentru meciul din Elveţia, de pe 6 noiembrie. Un tichet costă 40 de franci elveţieni, aproximativ 150 de lei, şi se pot cumpăra de la ora 11:00 la 19:00 în fiecare zi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
daniel28b
daniel28b  •  17 Octombrie 2013, 15:14

Oricum a trecut ca acceleratu pe langa Georgievski ..... Ori a facut BLAT ori nu e jucator de Steaua.... Nu are cum sa treaca in halul ala si tu ramai ca prostu ...iti revii dupa un minut si-ti aduci aminte ca trebuie sa alergi... Cauta-ti alt fundas ... Asta nu e de Steaua...

dash.berlin
dash.berlin  •  17 Octombrie 2013, 14:24
Postat de paiazze pe 17 Octombrie 2013, 09:21

Nu-i nimic, mai gaseste MM vreo 2-3 din astia gratis si ii da mari fotbalisti pana la primul meci mai important, cand o sa-si dea cu stangu'-n dreptu'.

Ce repede se uita meciurile bune facute de el :|

c7eric
c7eric  •  17 Octombrie 2013, 12:21
Postat de botizan pe 17 Octombrie 2013, 09:43

Partea proasta pentru Georgievski e ca trebuie sa se mai intalneasca o data cu Schurrle:))

Daca nu era Hazard accidentat, nu juca Schurrle winger stanga, ar fi jucat pe dreapta si l-ar fi intalnit pe Latovlevici care are o viteza superioara lui Georgievski. Dar nici cu Hazard nu ar fi avut o soarta usoara din pacate pt el

Vezi toate comentariile (12)
Comentează