FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cheltuielile lui Borcea: 0 lei pentru transferuri, 500.000 de euro pentru nunta cu Alina Vidican!

Borcea îşi planifică în cel mai mic detaliu nunta cu Alina Vidican
Borcea îşi planifică în cel mai mic detaliu nunta cu Alina Vidican

Articol de - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 21:34

Dinamo nu a cheltuit nimic pe transferuri, dar Cristi Borcea cheltuieşte jumătate de milion de euro pentru nunta cu Alina Vidican.

Dorel Stoica este singurul transfer făcut de Dinamo în această vară, olteanul venind din postura de jucător liber! Rînd pe rînd, au căzut transferurile lui Srdjan Luchin, Pîrvulescu, Chipciu sau Eric, toate din cauza bugetului restrîns din Ştefan cel Mare. Dacă pentru achiziţii nu s-au găsit bani, pentru plăcerile personale sînt din plin. Cristi Borcea va plăti pentru nunta de week-end-ul viitor cu soţia sa Alina Vidican cel puţin 500.000 de euro.

Oficialul dinamovist a închiriat cel mai luxos hotel din Otopeni, a invitat cel puţin 500 de persoane la marele eveniment şi a anunţat că va avea formaţii de muzică la mare căutare la astfel de evenimente. "Vrea ca totul să fie luxos şi lumea să se simtă bine la nunta lui. Pînă şi invitaţiile arată de cinci stele, dar o parte din bani probabil că va fi suportată şi de naşul său, Gigi Becali", a povestit un apropiat al preşedintelui executiv al "cîinilor".

120 de milioane de euro este averea aproximativă a lui Cristi Borcea

"Noi, jucătorii, vrem să-i face cadou de nuntă lui Cristi Borcea calificarea în grupele Europa League, cred că l-ar bucura foarte tare acest lucru" (Cosmin Moţi, fundaş Dinamo)

Ce ar putea face Dinamo cu 500.000 de euro:
- şi-ar asigura bugetul de deplasări pentru tot sezonul
- ar plăti salariile jucătorilor pe două luni
- l-ar fi achiziţionat pe Srdjan Luchin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
klinmaximus
klinmaximus  •  21 August 2011, 17:00

"La Bianca ai dat / De Dinamo ai uitat" i-au strigat suporterii lui Cristea la un meci cu Unirea Urziceni. Borcea, "la Alina .../ ...uitat/ Iar pe Gigi, nas l-ai luat".Cu toate astea, Dinamo e inca pe primul loc in campionat !Nu-i asa ca-i ciudata viata? I se poate reprosa ceva la ora asta ? :))

ino.o
ino.o  •  21 August 2011, 16:49

Doamne, sunteti ridicoli :))...Ce frustrati sunteti voi, stelistii. Daca tot va atacati asa cand vine vorba de dinamo inseamna ca stelistii se simt amenintati de dinamovisti si stiti ca nu sunteti mai buni ;)) .. Vedeti-va de steaua voastra :*

foxy
foxy  •  21 August 2011, 14:51

Fotbal sarac,conducatori bogati...aproape toti conducatorii traiesc din banii veniti de la Liga!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează