FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CONCORDIA CHIAJNA, AZI, 19:30, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chiajna, adversar facil? Răzvan Lucescu a mai comis-o pe teren propriu cu Rapidul

Răzvan Lucescu, negru de supărare la finalul partidei cu Universitatea Craiova din august 2006, încheiată la egalitate, scor 1-1
Răzvan Lucescu, negru de supărare la finalul partidei cu Universitatea Craiova din august 2006, încheiată la egalitate, scor 1-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 23:10

Rapid pare a avea, la prima vedere, o misiune uşoară în această seară, contra Concordiei Chiajna (19:30, DolceSport şi liveTEXT pe GSP.RO).

Antrenorul giuleştenilor, Răzvan Lucescu, a înregistrat în trecut cîteva semi-eşecuri cu Rapid, în meciurile de pe teren propriu. Fiul lui Mircea Lucescu a terminat la egalitate partide cu adversari precum Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, Universitatea Craiova şi Pandurii Tîrgu-Jiu, echipe care promovaseră recent sau se aflau la al doilea sezon în Liga 1.

Paşi greşiţi şi la naţională
Şi în mandatul său de selecţioner al echipei naţionale a României, Lucescu cel mic s-a împiedicat de adversari modeşti, precum Albania (1-1), Israel (0-2) şi Macedonia (0-1). Palmaresul său la echipa naţională: 7 victorii, 7 egaluri şi 7 înfrîngeri. Pe durata anului trecut, Lucescu jr. a cîştigat o singură partidă din cele 9 disputate, 3-0 cu Honduras.

Rapid a achiziţionat în această vară un jucător de la Chiajna. Este vorba de fundaşul dreapta Valentin Creţu. De partea cealaltă, singurii fotbalişti ai Concordiei care au evoluat pentru giuleşteni sînt Petre Marin şi Ilie Iordache.

7.50 este cota pentru o victorie a Concordiei în faţa Rapidului, în timp ce egalul are o cotă de 4.20

Partida dintre Rapid şi Concordia Chiajna se va disputa pe stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
make_cj
make_cj  •  21 August 2011, 19:16

ce program trebuie sami scot de pe net k sa vad meciul

make_cj
make_cj  •  21 August 2011, 19:06

ce program trebuie sa-mi scot k sa vad meciul cu rapid

make_cj
make_cj  •  21 August 2011, 19:05

cum pot vedea meciul daca nu am gsp

Vezi toate comentariile (19)
Comentează