FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Chiajna l-a luat pe Mihalcea şi încă patru jucători

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 23:23

Aflată în cantonament la Predeal, formaţia ilfoveană şi-a completat lotul cu încă 5 jucători, după ce acum cîteva zile echipa număra doar 18 fotbalişti.


Cu o lună înainte începerii campionatului, Concordia a reuşit ieri să transfere 5 jucători, care au ajuns deja în cantonamentul de la Predeal şi care vor semna zilele acestea.

1. Adrian Mihalcea are 35 de ani şi a jucat ultima dată la Unirea Urziceni. Atacantul a venit la Chiajna după ce şi-a reziliat contractul cu echipa lui Bucşaru, la finalul sezonului proaspăt încheiat. Fotbalistul a înscris de 3 ori pentru formaţia ialomiţeană în 15 apariţii sezonul trecut.

2. Fundaşul Claudiu Dumitrescu are 31 de ani şi a fost adus de la CS Otopeni pentru a acoperi locul lăsat liber de Valentin Creţu, care a plecat la Rapid. Fotbalistul a jucat în 25 de partide sezonul trecut, fără să înscrie vreun gol.

3. Octavian Drăghici este golgeterul din sezonul trecut al celor de la Otopeni, cu 8 reuşite în 24 de partide. Atacantul are 25 de ani şi a venit la Chiajna liber de contract.

4. Portarul Iordan Gospodinov are 33 de ani şi a jucat ultima dată pentru echipa de primă ligă bulgară Kaliakra, unde a jucat 22 de partide, fiind titularul postului. El are şi 4 apariţii în prima reprezentativă a Bulgariei.

5. Fundaşul Jean-Claude Bozga (27 de ani) a ajuns la Chiajna după ce a fost anunţat de antrenorul Petrolului, Vivi Răchită, că nu mai face parte din planurile sale în sezonul viitor şi a fost trimis la echipa a doua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
star01
star01  •  21 Iunie 2011, 08:28

parca este"new dinamo"...mari" nenorociti "astia de la chiajna,l-au furat pe mihalcea potailor!!!

danila
danila  •  21 Iunie 2011, 05:37

Chiajna!!! Urmeaza Jilava,Gherla si restul!!!!Bine ca au inventat asti GPS-ul,ca altminterea aveau dureri de cap sa gasesti comunele astea pe harta!

marian_u
marian_u  •  21 Iunie 2011, 01:52

ala care a hotarat strategia de transferuri este fan Berlusconi... cu cat mai batran cu atat mai bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează