FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA, LUNI, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chima alege Germania » Nigerianul nu vrea în România, iar Steaua continuă căutările pentru un atacant

Articol de - Publicat sambata, 30 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 29 martie 2013 19:14

Steaua trebuie să se orienteze către un alt atacant, fiindcă nigerianul de la Molde exclude trecerea în România


Africanul cu care Steaua spera să-şi completeze echipa în vara asta e inaccesibil. Daniel Chima a confirmat în presa din Nigeria ceea ce anunţase agentul lui: i-ar plăcea să se transfere de la Molde, dar nu în România. "Dacă va fi să părăsesc Norvegia în vara asta, voi merge în Germania. Nu vreau să dezvălui deocamdată numele clubului din Bundesliga cu care discut, agentul meu se ocupă de tratative", a declarat atacantul, marcator împotriva roş-albaştrilor în acest sezon din Europa League.

Dincolo de dorinţa lui Chima de a juca în Germania, lui Becali i-ar fi oricum dificil să-l obţină pe nigerian şi din cauza pretenţiilor clubului. Molde speră să obţină două milioane de euro în schimbul vîrfului în vîrstă de 21 de ani! E vorba despre o sumă pe care Steaua nu a achitat-o niciodată în istoria ei pentru un singur jucător.

Preţul mare e determinat de potenţialul cu care norvegienii îl creditează pe Chima, un fotbalist care nu a fost om de bază pînă acum în formula lui Solskjaer. A apărut în 24 de partide în sezonul trecut, unul în care echipa lui a devenit campioană, dintre care a fost titular numai de zece ori şi a marcat şapte goluri. Dar a devenit primul pe lista atacanţilor dintre care alege Steaua, înaintea lui Alibec, graţie impresiei excelente pe care i-a creat-o lui Reghecampf în meciul direct din Scandinavia, cîştigat de români cu 2-1.

Alibec e uşor accesibil
Becali s-a referit la o altă variantă pentru ofensiva Stelei: "Pe Alibec putem să-l luăm, dar evit să mai vorbesc mult despre el, că mi s-a explicat de ce nu e bine. Creşte preţul dacă eu zic întruna că-l vreau. Mi s-a zis că Inter l-ar vinde pe 100.000 de euro, dar dacă eu îl pomenesc mereu suma poate creşte la 300.000 de euro, aşa că mă opresc". Alibec e împrumutat de Internazionale la Viitorul Constanţa pînă la finalul acestui sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
vladutz13
vladutz13  •  30 Martie 2013, 12:43

Alibec e usor accesibil pt ca nu este valoros!!! A dat 2 goluri la Viitorul tot sezonul, ce sa facem cu asta???

gardenparty
gardenparty  •  30 Martie 2013, 11:23

Asta e fotbalist nu oaie!

valahus.ro
valahus.ro  •  30 Martie 2013, 09:54

CHIMA s-a distrat cu fundasii STELEI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează