FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL -STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Chinul lui Geri » Geraldo Alves are dureri insuportabile la călcîi în fiecare meci

11 meciuri a evoluat Geraldo în acest se zon, în toate competițiile. El a marcat și un gol, contra lui FCM Tîrgu-Mureș. FOTO Alex Nicodim
11 meciuri a evoluat Geraldo în acest se zon, în toate competițiile. El a marcat și un gol, contra lui FCM Tîrgu-Mureș. FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 27 octombrie 2011 20:56

Geraldo nu poate evolua trei meciuri consecutiv din cauza unor dureri insuportabile în zona călcîiului


Gigi Becali l-a găsit vinovat după eşecul dureros de la Haifa (0-5), din Europa League, atunci cînd a greşit la primul gol al israelienilor: "Geraldo s-a crezut Maradona şi a dat mingea cu capul la adversari, d-aia am pierdut!". Ceea ce nu ştie patronul echipei este faptul că stoperul de 31 de ani evoluează în fiecare partidă strîngînd din dinţi din cauza unor dureri insuportabile în zona călcîiului.

"De fiecare dată cînd joacă mai mult de două meciuri i se inflamează călcîiul şi are nevoie de repaus. El vrea să joace, e un profesionist, nu se vaită, dar e normal ca prestaţiile sale să fie unele mai slabe din cauza durerilor!", a povestit unul dintre colegii lui Geri.

Pentru a putea juca, fundaşul central venit vara trecută de la AEK Atena poartă în ghete nişte proteze de silicon care-l ajută să nu simtă atît de intens durerea. Din acest motiv, cel mai probabil el va fi menajat la revanşa cu Maccabi. Foarte probabil, în locul său va intra Florin Gardoş, refăcut în urma unei accidentări suferite la "naţională".

11 meciuri a evoluat Geraldo în acest sezon, în toate competiţiile. El a marcat şi un gol, contra lui FCM Tîrgu-Mureş

"Pe Prepeliţă îl făceam tocăniţă!"
Fost campion mondial la box, Leonard Doroftei a analizat la Radio GSP conflictul dintre stelişti şi rapidişti în derby-ul de luni: "Duarte perversul din Brazilia, de unde vine ăsta?! Aia a fost bătaie?! Bătaie e atunci cînd îţi aduni dinţii din iarbă, nu cînd te tragi puţin de tricou şi cînd te scuipi. Asemenea lucruri ar trebui să nu existe pe stadioane întrucît fotbaliştii sînt un exemplu pentru tineri. Dacă intra Prepeliţă la mine cum a intrat la Coman, îl prăjeam, îl făceam tocăniţă". :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
magicasteaua
magicasteaua  •  28 Octombrie 2011, 11:46

Cat timp mai dati declaratia unui bolnav psihic cu mintea in parti (probabil de la pumnii luati in cap toata viata) ca acest doroftei? Sa ne aducem aminte cat de "mandrii" am fost de el dupa nenumaratele infrangeri cu adversari mult mai slabi sau dupa celebra eliminare la "cantar" ? Cum nu suporta el cand il vede pe Bute ca a castigat ceva in viata lui (chiar si cu adversari mai slabi...dar doroftei nici asta nu a putut sa faca). ? Pai...un astfel de individ nu putea sa fie invitat la tv nonstop decat la gsptv......

vladutz13
vladutz13  •  28 Octombrie 2011, 01:56

Din nou, felicitari staffului medical de la Steaua!!! Sa fiti pregatiti pt ca o sa primiti o diploma... am trimis o scrisoare la Guiness World Records, echipa si automat doctorul ei cu cei mai multi accidentati pe o perioada de 5 ani!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează