FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - BISTRIŢA 0-0

Chiorii

Articol de - Publicat sambata, 08 martie 2008 00:00

Argeşenii au suferit crunt împotriva Gloriei şi-şi prelungesc criza

Cîrţu şi-a dat demisia, a revenit asupra deciziei, dar tot n-a reuşit să-şi scoată echipa din amorţeală. Bistriţa nu trăia disperarea "cîinilor" de a obţine puncte, dar tot i-a încurcat pe argeşeni şi le-a furat un egal care nu serveşte foarte tare Gloriei, însă îi amărăşte şi mai tare pe cei de la Dacia.

Tehnicianul galben-verzilor l-a pedepsit pe Cristi Bratu, atacantul care se speriase acum o săptămînă singur cu Lobonţ, şi a apelat la micuţul vîrf după o oră în care cuplul Savu-Chiacu nu-şi crease nici o ocazie. Ardelenii s-au apărat cu sadism, Tilincă a pîndit să-i mai dea o lovitură antrenorului advers, numai că nici ardelenii n-au izbutit să marcheze. Ei au avut totuşi motive să zîmbească: au mai adăugat un punct la poziţia lor liniştită de la mijlocul clasamentului şi s-au jucat cu nervii lui Cîrţu.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
 •  08 Martie 2008, 11:51

domnu' viorel, cartu nu poate decat sa se dea cu capul de banca in situatia in care tactica e bine inteleasa , fotbalistii stiu FOARTE bine ce trebuie sa faca, dar NU SUNT IN STARE! ATAT pot ei...ce poti face decat sa te enervezi?!?!

 •  08 Martie 2008, 11:22

Domnule Ziarist daca esti asa de competent de ce nu scrii si despre faptul ca Domnul Cartu nu a mai castigat de 5 etape?daca tot esti echidistant...

 •  08 Martie 2008, 09:54

stadion??? ca sa ce? auzi...cine i-a permis sa-i injure?!?!?! daca citea halagian ce-ai scris tu, facea infarct...in rest vivat hagi care nu injura, lacatus, andone, munteanu...aaa era sa uit: panduru, rednic, dan petrescu(asta mai si intra in teren, ce blasfemie!!!). Sa-i aruncam si sa aducem o suta de Teixeira! schimba sportul prietene uitate la volei, sarituri cu schiurile,altceva...handbal(dar vezi ca si lui Tadici ii scapa cam des---si alea's femei----) sau mai bine du-te si canta la slujba

Vezi toate comentariile (6)
Comentează