FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Chiote în cantonamentul "cîinilor"! » Ţălnar le-a dat cea mai bună veste pe 2013

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 ianuarie 2013 16:55

Dinamoviştii sînt istoviţi după ce au pus în aplicare programul spartan impus de Cornel Ţălnar. Mai exact, 12 kilometri alergaţi în pantă dimineaţa, plus alţi opt la prînz, totul culminînd cu un antrenament, seara, la sala de forţă.

După trei zile în ritm susţinut, timp în care fotbaliştii s-au plîns tot timpul că abia mai stau în picioare şi că îi dor toate oasele, Cornel Ţălnar le-a dat o veste bună azi. "Ţînţarul" le-a transmis elevilor săi că, începînd de mîine, s-a terminat cu pregătirea la sînge.

Se va face un antrenament dur, cu alergări în pantă, dimineaţa, apoi, la prînz, se va lucra doar la sala de forţă. "Dacă am continua în acest ritm, încărcătura musculară ar fi foarte mare şi ar putea interveni accidentări nedorite care să-i ţină pe băieţi mult timp departe de gazon", au explicat cei din staff-ul roş-albilor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  29 Ianuarie 2013, 14:48

acest cantonament cu stagiu mondtan se va dovedi megabenefic. multi erau ca niste pisici lesinate in duelurile unu la unu. sper sa se transforme in blindate.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Ianuarie 2013, 10:41

Talnar pierde timpul pe la munte ....

florinch
florinch  •  19 Ianuarie 2013, 08:02
Postat de calinescu_ pe 18 Ianuarie 2013, 18:04

TEATRU IEFTIN ....!!!! CU DINU SI TALNAR ANTRENORI SI CATALIN MUNTEANU IN ECHIPA , DINAMO NU PRINDE LOCUL 10 .....!!!!

Si cu Bonetti crezi tu ca ar fi terminat mai sus de locul 10? Poate doar daca Dinamo ar fi transferat jumatate din titularii de la Barcelona si jumatate din titularii Realului.Si cu acei jucatori,la "tactica" pe care o implementa Bonetti, "toti in aparare si maxim 3 in atac" aveam toate sansele sa terminam pe 6-7.Ce sa faca Munteanu (cel mai bun pasator din liga I) daca Bonetti il punea inchizator? Eu zic sa-i lasam pe Talnar,ajutat de Dinu,alaturi de lotul actual sa ne arate daca pot face ceva.Oricum Dinu si in somn stie mai mult fotbal decat noi,toti postacii de pe NET. HAI DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează