FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VOINŢA SIBIU, MÎINE ORA 20:30, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 / GSPTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chipciu confirmă: ”Vin la Steaua!”

Chipciu a recunoscut că meciul cu Gaz Metan a fost ultimul pentru el în tricoul lui FC Braşov.
Chipciu a recunoscut că meciul cu Gaz Metan a fost ultimul pentru el în tricoul lui FC Braşov.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2011 22:07

La finalul partidei dintre Gaz Metan şi FC Braşov, mijlocaşul ”stegarilor” a recunoscut că a evoluat pentru ultima oară pentru echipa de sub Tîmpa.

Transferul lui Alexandru Chipciu la Steaua e realizat în proporţie de 99%. Gigi Becali a declarat că s-a înţeles deja cu omologul său de la FC Braşov, Ioan Neculaie, iar vineri, după partida de la Mediaş a "stegarilor", mijlocaşul a recunoscut şi el că trecerea la echipa lui Ilie Stan e o chestiune de ore.

"Din ce ştiu şi eu, voi merge la Steaua. Nu mă despart uşor de FC Braşov, e echipa unde am avut multe satisfacţii, dar cred că e momentul să progresez în carieră. Oricît mi-ar fi de greu, cred că Steaua e cea mai bună alegere pentru mine", a spus mijlocaşul de 22 de ani.

Promite să se sacrifice
După ce Gigi Becali a spus despre Chipciu că este stelist de mic, la fel ca întreaga sa familie, proaspătul internaţional a încercat să se eschiveze. "Nu cred că e important să spun că sînt stelist de mic, nu asta e cel mai important. Cred că suporterii mă vor adopta atunci cînd voi da totul pentru echipă şi cînd vom obţine performanţe", a povestit fotbalistul.

El a recunoscut că a urmărit la televizor partida dintre Steaua şi AEK Larnaca, cînd roş-albaştrii au fost susţinuţi în tribune de 50.000 de oameni: "Am văzut atmosfera, a fost una senzaţională. Am urmărit şi tragerea la sorţi. Nu pot spune nimic de Twente, să fie oficială trecerea mea la Steaua şi o să am timp să mă gîndesc şi la asemenea meciuri!".

Îl aduc ca mijlocaş dreapta, dar el a jucat stînga :)
Transferul lui Chipciu la Steaua ar trebui să acopere poziţia lăsată liberă după plecarea în vară a lui Nicoliţă în Franţa. Staff-ul roş-albaştrilor cred că mijlocaşul de la FC Braşov ar fi perfect pe această poziţie, dar, în acest sezon, el a jucat doar 4 meciuri pe această poziţie. În majoritatea partidelor, 12 la număr, Chipciu a fost folosit pe partea stîngă a liniei mediene. Un meci el a evoluat şi ca atacant.

"Nu dau decît 200.000 de euro pe Chipciu, atît e valoarea lui. Să nu creadă Nicolae Badea că o să ia bani mai mulţi, că nu are de unde" (Gigi Becali, patron Steaua)

20 de partide a evoluat Chipciu în acest sezon pentru FC Braşov în campionat şi Cupa României. El a marcat cinci goluri, toate reuşitele sale fiind pe teren propriu

1 pasă de gol a reuşit Chipciu în actualul tur

6,24 este media notelor lui Chipciu în Gazeta Sporturilor

1.524 de minute a strîns mijlocaşul în acest sezon la FC Braşov

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
bigiu
bigiu  •  19 Decembrie 2011, 15:36

PAI DE LA STEUE PE CINE SA TRASFERI ? HAI DINAMO NR 1

kunaguero91
kunaguero91  •  18 Decembrie 2011, 13:52
Postat de ursugonzo pe 18 Decembrie 2011, 10:49

plateste numai 200000 euroi ciobanul restul pana la 2 mil sunt bani negri ca sa nu ia Dinamo jumatate din ei. Ce naiba sa faci cu seropozitivii astia asa sunt unvatati sa triseze

Vezi ca de la Steaua nu au fost chemati nimeni pe la DNA in ceea ce priveste dosarul transferurilor, pe cand la Dinamo mai are rost sa mai vorbim ?

reddog1996
reddog1996  •  18 Decembrie 2011, 13:02

o sa aduca becali jucatori pana o sa se incaiere 4 jucaori pe un singur post. tot asa jiji

Vezi toate comentariile (7)
Comentează