FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Alexandru Chipciu, în mare formă » Show la conferința de presă: „Mai nasol dacă intrăm în play-off” + Amintiri de la ultimul titlu cu FCSB: «Bă, cât e scorul dincolo?»

Alexandru Chipciu
Alexandru Chipciu

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 16:20 / Actualizat joi, 07 martie 2024 16:59

Alexandru Chipciu (34 de ani) a fost prezent la conferința de presă premergătoare duelului dintre Voluntari și U Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Duelul va avea loc vineri, 8 martie, de la 20:00. Cu o victorie, „studenții” sunt calificați în play-off.

Mijlocașul Universității Cluj a oferit o serie de declarații inedite. A explicat faptul că lumea va fi nemulțumită și în cazul în care U Cluj se va califica în play-off, a anunțat obiective mărețe pentru echipa sa pe viitor și a rememorat meciul care a decis campioana României în sezonul 2014-2015, comparând acea partidă cu situația din prezent. 5 meciuri se vor desfășura de la aceeași oră în lupta pentru play-off.

Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat » Ar avea o ofertă de la Dinamo
ELIBERARE
Dănuț Lupu a fost eliberat condiționat » Ar avea o ofertă de la Dinamo

Atunci, FCSB a remizat pe terenul lui Poli Iași, scor 0-0 și avea nevoie ca ASA Târgu Mureș să nu câștige meciul cu Oțelul Galați. Această condiție a fost îndeplinită, iar FCSB a câștigat atunci ultimul titlu de campioană.

Alexandru Chipciu: „Mi-aș fi dorit ca U Cluj să ia campionatul”

„Ar fi fabulos să intrăm în play-off și, într-adevăr, ar fi o continuare a ce am făcut anul trecut. Dacă stau să mă gândesc, când am venit aici, echipa era adunată, așa. Aveam foarte multe gânduri, că poate o să retrogradăm. Și unde am ajuns anul trecut, acum clar ar veni ca o completare.

Mai nasol ar fi la anul, dacă ne calificăm în play-off. Ce o să faci? Te gândești să te bați la campionat? Dar, să ne calificăm noi în play-off. Eu, sincer, sunt nemulțumit mereu. Pe la toate echipele pe unde am fost.

Mi-aș fi dorit să luăm campionatul, nu să terminăm în primele 6. Problema e că dacă intrăm în play-off… Locul 4 da, dar locurile de mai sus e greu să le accesezi. Am și experiența de la CFR Cluj. Meciurile din play-off erau diferite ca încărcătură, intensitate și echipele din față greu mai lasă puncte. Noi, pe viitor clar ne dorim să facem mai mult de locul 6. Să vedem dacă vom reuși.

Cu siguranță ne vom găsi o altă nemulțumire dacă ne calificăm în play-off. Și lumea vrea mai mult. Nu o să mai fie mulțumită cu un loc 6-7 și aia e. Vrea mai sus, ideea e să se și poată”, a spus Alexandru Chipciu, în cadrul conferinței de presă.

Alexandru Chipciu, amintire de la meciul care a decis ultimul titlu pentru FCSB: „Eram mai conectat la scorul din cealaltă partidă”

„E greu să rămâi concentrat. Eu am experiența unui meci de la FCSB, cu Iași, când am luat campionatul în ultima etapă, cu Târgu Mureș. Și mi-am dat seama în timpul meciului că cei de la Iași erau toți în careu și noi nu mai puteam să dăm gol și era minutul 70.

Ei aveau o determinare atipică la acel meci. I-am întrebat pe cei din staff: «Bă, cât e scorul dincolo? Că noi sigur nu mai dăm gol aici». Eram mai conectat la scorul de acolo.

Respectăm Voluntari, dar dacă avem un mic gând că mergem să facem egal sau la alte rezultate s-a terminat, ne-am «curățat» din prima”, a adăugat jucătorul Universității Cluj.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Sorin Paraschiv, poveste cu Mihai Stoica și Nicolae Dică: „Ce faci, mă, numai pe el îl pupi?!”

Citește și alte știri:

Moment haios cu MM Stoica și Dică: „Numai pe ăsta îl pupi! Nu se poate! Noi ce suntem?!”
FCSB
Moment haios cu MM Stoica și Dică: „Numai pe ăsta îl pupi! Nu se poate! Noi ce suntem?!”
Un fotbalist român, eroul echipei sale în America » A înscris golul victoriei în minutul 96 din Liga Campionilor
MLS
Un fotbalist român, eroul echipei sale în America » A înscris golul victoriei în minutul 96 din Liga Campionilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează