FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, AZI, 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Chiricheş răspunde declaraţiilor lui Becali: ”Vreau să bat Steaua!”

Chiricheş (1,83m şi 75kg) s-a născut în Bacău, a început fotbalul la Ardealul Cluj, în 2007-2008 s-a pregătit cu tineretul Benficăi Lisabona, apoi a jucat pentru Inter Curtea de Argeş, iar din vara trecută s-a făcut
Chiricheş (1,83m şi 75kg) s-a născut în Bacău, a început fotbalul la Ardealul Cluj, în 2007-2008 s-a pregătit cu tineretul Benficăi Lisabona, apoi a jucat pentru Inter Curtea de Argeş, iar din vara trecută s-a făcut "pandur"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 septembrie 2011 01:45

Vlad Chiricheş îi răspunde lui Gigi Becali, după ce acesta spusese că ar fi mai bine ca el să-şi ajute formaţia la care va juca din iarnă: ”Eu sînt profesionist, joc sută la sută pentru actuala mea echipă”


Stoperul Vlad Chiricheş, 21 de ani, va da piept în această seară cu viitorii coechipieri, dar avertizează că nu are de gînd să le facă vreun cadou. Proaspătul internaţional fusese "sfătuit" de patronul roş-albaştrilor: "Dacă va juca bine, nu-l mai aduc pe Chiricheş la Steaua din iarnă, să o lase şi el mai moale! Poate să facă şi un penalty, să nu uite că e jucătorul nostru". Fundaşul care i-a ţinut piept "galacticului" Benzema în România - Franţa, 0-0, i-a dat replica ferm lui Gigi Becali.

- Vlad, te gîndeai înaintea startului de campionat că Pandurii vor fi peste Steaua în clasament după şase etape?
- Sincer, nu prea speram, însă evoluţiile noastre au arătat că avem o trupă înghegată, puternică şi cred că poziţia ocupată demonstrează acest lucru. Atitudinea noastră pe teren ne-a adus în această postură şi sper că nu ne vom opri nici după confruntarea de duminică seara.

- Cum va fi partida pentru tine, ţinînd cont că din iarnă vei juca pentru roş-albaştri?
- Eu sînt profesionist, deci voi da totul pe teren să cîştig!

"Poate a glumit"

- Nu ţii cont de ce a spus Gigi Becali?
- Nu ştiu ce a spus domnul Becali.

- Că ar fi mai bine să ajuţi Steaua pentru că aceasta va fi noua ta echipă din iarnă.
- Poate a glumit, nu cred că a vorbit serios. Eu o să fac tot posibilul pentru ca echipa mea să cîştige un punct sau puncte. Încă sînt jucătorul Pandurilor şi e normal să-mi fac datoria aici.

- Cu antrenorul Grigoraş ai vorbit despre această situaţie?
- Dînsul m-a întrebat cum mă simt fiind într-o asemnea postură. I-am spus că sînt perfect şi gata de meci. Nu mi-e frică să joc contra Stelei.

- Să spunem că echipa lui Levy va cîştiga cu 1-0 după o gafă a lui Chiricheş. Crezi că lumea va insinua că te-ai dat la o parte?
- Eu nu gîndesc deloc aşa. Sînt concentrat şi pregătit. O să intru pe teren cu gîndul să-mi fac meseria şi sper ca şi oamenii din conducerea stelistă care au hotărît să mă achiziţioneze să vadă în mine un profesionist şi să aprecieze asta.

"Chiricheş e printre cei mai buni trei fundaşi centrali români. Nu doar din Liga 1, aici îi includ şi pe cei care activează în străinătate. Se va impune din prima şi la Steaua"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

"Domnul Becali a mai făcut astfel de glume. În proporţie de 90 la sută, Vlad va fi titular, nu cred să fie afectat de vorbele patronului stelist"
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

6 partide are Chiricheş în acest sezon la Pandurii, toate ca titular

24 de meciuri a evoluat Chiricheş sezonul trecut pentru Pandurii, el avînd o medie a notelor de 5,61 în Gazeta Sporturilor

700.000 de euro va plăti Steaua pentru transferul lui Chiricheş

Echipe probabile:

Steaua: Tătăruşanu - Geraldo, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Rusescu, Bourceanu, Brandan, Cr. Tănase - Tatu, M. Costea
Rezerve: Stanca, Iliev, Fl. Costea, Martinovici, Bicfalvi, D. Popa, Nikolici
Antrenor: Ronny Levy

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Cardoso - Pintilii, Nistor, Cl. Voiculeţ - Băcilă, Lemnaru, Stromajer
Rezerve: Lazar, Ad. Rusu, C. Cristea, Al. Grigoraş, Batin, Vranjes, Al. Vlad
Antrenor: Petre Grigoraş

Arbitru: I. Kovacs (Carei)
Asistenţi: Oct. Şovre (Oradea), B. Hîrlab (Braşov)


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cristim13
cristim13  •  18 Septembrie 2011, 15:09

Adica ca sa fim clari STEAUA=MAMA care e concluzia fani stelisti care ii suflati in FUND? S-o bata pe masa...

cristim13
cristim13  •  18 Septembrie 2011, 14:59

Interesant! Omul e mercenar, adica mai clar cica profesionist....Cati dintre cei care joaca fotbal sau sunt simpli spectatori nu se gandesc numai la o echipa....Din ROMANIA si apoi ALTA TARA ca sa nu fim ingusti la minte...Acest chiriches iubeste PROFESIONISMUL adica BANII adica daca poate sa tranteasca un meci la STEAUA o va face!!! Ce culori ce furori omu e pus pe KAPATUIALA!!!! Aici DL Becali poate sa se intoarca si sa-l dea cui o vrea. ASA AR FI CORECT PENTRU TOTI!!!

claudiasim
claudiasim  •  18 Septembrie 2011, 12:56

MM-ul si oierul sunt doi nebuni cand spun prin media numai tampenii.Omul tre sa-si faca treaba acolo unde este platit daca este profesionist?In rest daca le este asa frica trebuia sa pluseze si sa-l ia din vara ca doar stia ca va veni si momentul asta sau ei visau cand au semnat contractul?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează