FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ

Chiricheş ratează meciul cu Alba Iulia

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Fundaşul central Vlad Chiricheş a fost accidentat destul de grav spre sfîrşitul meciului de la Timişoara, scor 0-0, de Dan Alexa. „Chiricheş are arcada spartă şi doctorii i-au aplicat cinci puncte de sutură. Nu ştim dacă ne vom putea baza pe el pentru meciul cu Unirea, dar oricum va reintra Viera, care a fost suspendat pentru partida de la Timişoara”, a precizat Ionuţ Badea.

O altă problemă a tehnicianului este atacantul Bogdan Apostu. "Apostu e încă marcat psihic de acea ratare, dar sperăm ca el să-ţi revină pînă la ora meciului cu Alba Iulia. Este un jucător puternic atît mental, cît şi fizic şi îşi va reveni repede”, a declarat Ionuţ Badea despre atacantul său.

Apostu a ratat în minutul 75 cea mai mare ocazie a meciului, cînd, din trei metri, a şutat în bara porţii lui Pantelimon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează