FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, LUNI, ORA 20:30, DIGISPORT ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Chiricheș și Maksumici se tratează la vraciul din Serbia și vor rata meciul cu Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 20 octombrie 2010 00:00

Petre Grigoraș nu se poate baza pe Maksumici și Chiricheș pentru partida din etapa a 12-a, contra Stelei, din cauza faptului că cei doi sînt accidentați. Pentru o recuperare mai rapidă cei doi au fost trimiși în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevici.

 

"Din păcate Chiricheş şi Maksumic sunt accidentaţi. I-am trimis la Belgrad, la Marijana Kovacevic, dar şi aşa şansele să joace cu Steaua sunt mici. Este o problemă pentru noi. Cei doi au fost titulari cu Sportul şi nu este puţin să pierdem ambii fundaşi centrali. Fotbalul este imprevizibil, apar şi aceste lucruri. Ne-am antrenat pe un teren foarte greu, am jucat cu Sportul în condiţii foarte grele iar la Maksumic care nu a mai jucase nici un meci oficial această accidentare era aproape iminentă. La Chiricheş nu mă aşteptam, nici nu a acuzat vreo accidentare după meci şi nici la antrenamentul de duminică, abia duminică seara a simţit o durere", a spus Grigoraș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează