FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ

Chirilă, atac la un fost jucător: "E penibil! Să vorbească el de mine e ca și cum eu aș vorbi de Guardiola"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 13:36

Dat afară după 12 zile de la ASA Tg. Mureș, Ionuț Chirilă a avut un schimb de replici dur cu Viorel Ferfelea, atacantul formației mureșene care l-a criticat pe fostul său antrenor.

"Noi am avut unele probleme. S-au tot schimbat antrenorii. Au venit unii care au stat 3 etape. Acela a fost momentul psihologic. În 3 săptămâni nu am făcut nimic și s-a văzut. Am avut o sincopă de pregătire, de tactică, de absolut tot. De când m-am apucat de fotbal n-am întâlnit așa ceva", a declarat Viorel Ferfelea după Chiajna - ASA 2-0.

Ionuț Chirilă a intervenit și a avut o replică dură pentru fostul său jucător, aducându-l în discuție și pe Pep Guardiola.

"Nu pot să discut eu cu Ferfelea despre neputința lui și despre faptul că la 33 de ani vârsta nu mai iartă pe nimeni. Nu poate să câștige un duel unu la unu și a devenit penibil în divizia națională. Să vorbească Ferfelea despre mine e ca și cum aș vorbi eu despre Guardiola", a spus Chirilă la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
gigelos
gigelos  •  06 Mai 2017, 23:20

Te lauzi cu perioada de la copii lui Dinamo . Bravo . Uiti sa spui ca era Mircea Lucescu acolo , el te-a pus ( prietenia cu nea Vanea ) el te-a ajutat , el supraveghea tot . apoi s-a terminat , mai bine vezi-ti de pantofii tai

485809194904413
Costel Tudor  •  06 Mai 2017, 21:14

Bai *** , despre tine poate vorbi orice jucător care activează azi in fotbalul romanesc . Tu esti o *** , in viața ta nu ai încălțat ghete de fotbalist intr-un meci ,indiferent liga . Asa ca CIOCUL MIC .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  06 Mai 2017, 15:22

Chiriluș, valoarea ta in fotbal echivaleaza cu vloarea fratiorului in muzica.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează