FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Chirilă sau Mulţescu » Niculescu a demisionat ieri, încep jocurile pentru banca tehnică

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 iulie 2012 00:12

Primul e preferatul Anamariei Prodan pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu să investească la U. Fostul tehnician al Petrolului a fost propus de Ioan Mărginean


Claudiu Niculescu nu a mai aşteptat să fie tras la răspundere pentru războiul declaraţiilor iniţiat cu şefa sa, Anamaria Prodan, după umilinţa cu Pandurii (2-6), şi a renunţat ieri la postul de "principal" al Universităţii. "Am fost jignit zilele acestea cum n-am mai fost jignit în toată cariera mea, nu am cum să continuu în asemenea condiţii. Voi rămîne doar jucător, pentru că mai am un contract de onorat", şi-a motivat decizia Niculescu.

Deşi oficial a declarat că vrea să-l determine pe Clau-gol să rămînă la echipă, Prodan l-a contactat deja pe Ionuţ Chirilă pentru a-i propune să vină la Cluj. "Da, e adevărat am avut o discuţie cu Anamaria şi aş veni cu cea mai mare plăcere s-o ajut. Am mare încredere că vom reuşi împreună, o cunosc de foarte mult timp, e o femeie ambiţioasă şi foarte pricepută", a recunoscut Chirilă. Alegerea sa nu e surprinzătoare, mai ales că managerul "şepcilor roşii" speră să-l convingă pe Mircea Lucescu să investească la U, iar Ionuţ Chirilă e unul dintre favoriţii lui Il Luce.

Pe de altă parte, surse autorizate pretind că Ioan Mărginean, cel căruia patronul Florian Walter i-a cedat pachetul majoritar de acţiuni, a început şi el căutările pentru un antrenor şi a luat legătura cu Gigi Mulţescu. "Nu semna cu nimeni pentru că vreau să te aduc la Cluj să facem treabă" a fost mesajul lui "Limoniu" către fostul tehnician al Petrolului.


"Am avut o discuţie cu Mircea Lucescu pentru a achiziţiona clubul. L-am implorat să vină alături de mine, să mă ajute cu jucători, cu tot ce poate. E ca un tată pentru mine, am ascultat mereu de sfaturile sale"
Anamaria Prodan, la Realitatea FM Cluj

Atac subtil la Niculescu
Ionuţ Chirilă nu a ezitat ieri să-l atace şi pe Claudiu Niculescu: "Nu înţeleg ce fel de raţionament există în fotbalul românesc cînd se fac numirile pe banca unei echipe cu pretenţii. Tu miercuri eşti jucător pe teren, iar a doua zi treci pe bancă, fără nici o bază în spate, fără să fi trecut măcar printr-o şcoală şi să ai o pregătire specifică. Sîntem foarte sentimentali ca şi popor cînd facem alegeri şi ne aşteptăm ca foştii jucători să fie şi mari antrenori. Există o singură mare excepţie, Mircea Lucescu", a spus Chirilă.

A alergat separat
Aseară, Niculescu s-a prezentat la terenul de antrenament, i-a strîns pe jucători la mijlocul terenului şi le-a comunicat decizia sa de a renunţa la banca tehnică. Apoi, Clau-gol a început să alerge separat, în timp ce restul jucătorilor au intrat pe mîna lui Emil Ursu, care a fost adus în sezonul trecut de la Buftea pentru că e posesorul unei licenţe Pro. "Sper ca într-o lună să pot juca, voi începe antrenamentele şi o să revin", a explicat vîrful de 36 de ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
kutxukutxu
kutxukutxu  •  24 Iulie 2012, 11:31

U cluj anu asta cu mare noroc scapa de retrogradare, asa ca aduceti pe cine vreti ca antrenor ca oricum jucatori nu aveti.....

aleosa
aleosa  •  24 Iulie 2012, 11:26
Postat de steaua1986forever pe 24 Iulie 2012, 09:56

Bai lasati circul, unde e Parchetul sa verifice declaratiile alea cu privire la BLATUL DINTRE CFR si U ? Ori il vedem cu catuse la maini pe Niculescu - daca e adevarat .....ori cineva trebuie sa plateasca pentru declaratiile astea daca a fost o minciuna. Nu mai avem nicio sansa sa se indrepte ceva in tara asta ......daca era vorba de alta echipa si nu de cefure ar fi fost o luna articole despre treaba asta si anchete ale Parchetului.....

si bineinteles, sa ia stana titlul, nu? la biserica si mana intinsa, oilor!

cinva
cinva  •  24 Iulie 2012, 10:39

Amenzie a la Chirila: "Sîntem foarte sentimentali ca şi popor cînd facem alegeri şi ne aşteptăm ca foştii jucători să fie şi mari antrenori. Există o singură mare excepţie, Mircea Lucescu". Dan Petrescu, Oli, Boloni, doar cateva exemple care ori n-au fost jucatori ori n-au ajuns mari antrenori. Zice Chirila cel Mare, care a ucis UTA.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close