FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chivorchian: "Steaua nu are nici o şansă la titlu, sîntem peste ei" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2009 00:00

Gheorghe Chivorchian, preşedintele echipei Poli Timişoara, crede că Steaua nu are nici o şansă la titlu în acest an, lotul echipei sale fiind net superior faţă de cel al "roş-albaştrilor".

"Ce s-a întîmplat la Mediaş este strigător la cer. Astfel de arbitraje nu trebuie să se regăsească într-un fotbal curat. Aceşti arbitrii nu au ce căuta aici. Lupta la titlu se dă între noi, Dinamo, Urziceni, Rapidul. Desigur, mai sînt şi echipe care pot influenţa clasamentul. Şi Steaua îşi doreşte titlul, dar anul acesta nu are nici o şansă. Este o diferenţă prea mare, iar lotul nostru este peste al lor", a spus Gheorghe Chivorchian la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  12 Martie 2009, 15:56

LA FINIS LIGA 1 VEDEM HO.STEAUA N-A MURIT MA

 •  12 Martie 2009, 14:23

porcul asta ce treaba are de vorbeste de Steaua?????...sunt unii atat de frustrati de n-ai vazut...

reality
reality  •  12 Martie 2009, 14:08

As prefera ca domnul Chivorchian si cei din managementul lui Poli sa vorbeasca doar de echipa noastra, de meciurile noastre directe si nu de alte echipe sau alti manageri decat daca suntem noi atacati sau jigniti, noi.... adica echipa sau suporterii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează