FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 0-0

Cifre rușinoase pentru vîrfurile din derby » Tade și Gnohere sînt doi atacanți de forță doar pe hîrtie

Gnohere a încercat 3 driblinguri, dar nici unul nu a fost reușit
Gnohere a încercat 3 driblinguri, dar nici unul nu a fost reușit

Articol de - Publicat marti, 11 august 2015 00:00

Stelistul Tade și dinamovistul Gnohere au cifre proaste în privința nu doar a eficacității, ci și a baloanelor cîștigate.

Aduși ca atacanți de forță, Gregory Tade și Harlem Gnohere s-au făcut de rîs în Derby de România chiar la capitolul lor forte, duelurile fizice.

Conform InStat, dinamovistul a cîștigat doar 8 din cele 27 de dueluri în care a fost implicat, adică 29,6%. Nici stelistul nu a fost departe de el, cu un procentaj de 31,3%: 10 dueluri cîștigate din 32.

Surprinzător, chiar și Dorin Rotariu are un procentaj superior față de cei doi, deși este un fotbalist cu fizic firav. Nouarul lui Rednic a cîștigat 7 din 15 dueluri, adică 47%!

Cei doi atacanți francezi au pierdut și cele mai multe baloane dintre toți jucătorii de pe teren. Tade a irosit 21 de mingi, iar Halem 19!

Și Gnohere, și Tade au, fiecare, cîte un gol marcat la noile sale formații. Dinamovistul a înscris în meciul cu ACS Poli (2-1), cînd a profitat de o eroare a lui Pap. Stelistul a făcut-o cu Trencin (2-3), cînd a bătut slab un penalty și a înscris cu șansă, portarul slovac fiind la un pas să scoată șutul acestuia.

Gnohere, de la 95 la 86 de kilograme

Harlem Gnohere a bifat, contra Stelei, al doilea meci la rînd în care a fost integralist. Cu toate că a avut probleme fizice vizibile pe final de partidă, dar a fost de multe ori singur în ofensivă. Staff-ul tehnic l-a pus la dietă pe francez, se văd deja primele rezultate.

"Bizonul" a venit cu 95 de kilograme în Ștefan cel Mare, însă a fost pus bine la slăbit. Acum, are 86 de kilograme, mai are patru pînă să ajungă la greutatea lui optimă. Gnohere s-a apropiat de Collins Fai și Patrice Feussi, care sînt dedicați pregătirii fizice, primul face antrenamente peste program cu atacantul.

Cifre rușinoase pentru un atacant:

Tade parametru Gnohere
44% acțiuni reușite 43%
0 șuturi pe poartă 1
1 șuturi la poartă 2
14 pase precise 7
10/32 dueluri cîștigate 8/27
21 baloane pierdute 19

5.000 €este salariul lui Gnohere în Ștefan cel Mare

25.000 €este salariul lui Tade la formația stelistă

Alte știri despre Dinamo:

"Am jucat mai bine ca Steaua"

Căpitanul roș-albilor, Alioșa Vojnovici, este mulțumit de cum a arătat echipa lui în meciul contra Stelei: "Am alergat mult. Steaua e o echipă bună, dar cred că noi am jucat bine. Am avut cîteva ocazii și, personal, sînt foarte satisfăcut de jocul nostru. Nu este un rezultat perfect, acest 0-0, dar cred că începem să semănăm cu o echipă. Mai departe, trebuie să arătăm că acest punct nu a fost norocos. În Croația, se spune că atunci cînd ai o galerie ca a lui Dinamo, simți că ai 12 fotbaliști pe teren. Așa e! Băieții din tribune ne-au dat forță, sînt indispensabili".

"Bun și egalul"

Ionuț Nedelcearu, 19 ani, a jucat din nou, contra Stelei, la mijlocul terenului: "Ne mulțumim cu acest rezultat de egalitate, deoarece venim după un șir lung de meciuri împotriva rivalei fără victorie. Steliștii, în a doua repriză, au avut mai mult posesia, dar și noi am avut ocazii prin care puteam marca și cred că s-a încheiat cu un rezultat echitabil".

Filip, remarcat dinspre "națională"

Steliano Filip a avut un derby bun, duminică seară, lucru vizibil pe teren, iar index-ul InStat confirmă, 264, cel mai mare al unui dinamovist în meci, peste cel al lui Cerniauskas (238). Cel mai mare index este al lui Adrian Popa (298). Filip, care a evoluat și mijlocaș defensiv, și fundaș stînga, a fost lăudat după meci, la DolceSport, de către Viorel Moldovan, secundul "naționalei": "A fost interesant să-l urmărim pe Steliano în prima repriză pe o poziție mai puțin obișnuită pentru el, de mijlocaș la închidere. A evoluat foarte bine. A fost un derby mediocru, cu multe carențe, greșeli tehnice de ambele părți, interpretări greșite ale jucătorilor".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
ewwe
ewwe  •  11 August 2015, 22:36

traim ''cantecul de lebada'' al fotbalului romanesc! inacceptabila calitatea ''jucatorilor''(daca putem sa-i numim asa)

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 August 2015, 16:36

eu nu i-as criticat atat. daca in avanposturi nu au material, someaza ambii din lipsa paselor productive si-au ajutat apararile praf si pulbere. tade efectiv ara terenul, iar la cap greu il poti domina. tade nu are o tactica adecvata a echipei pentru jocul cu pivot fix, este suprasolicitat in jocul de uzura al unei echipe fara orizont tactic si coordonator de joc.

us27mereusuperiori
us27mereusuperiori  •  11 August 2015, 10:49
Postat de bvd_magheru pe 11 August 2015, 09:22

Filipao petardao ///))) !! Eu nu l-am criticat niciodata .

De ce minti ba? Toata lumea ti-a zis ca *** *** Mereu ai ras de el si ai postat de zeci de ori faptul ca petarda este favoritului lui BiancoRossi! Acum te cred cand postai ca liderul comunist Emil Bobu era amic cu tatal tau, de la ei ai invatat sa minti fara rusine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează