FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Cifrele derby-ului » Omul din cauza căruia a fost criticat Stoican, printre cei mai buni dinamovişti

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 15:06

Steaua a învins-o pe Dinamo în deplasare cu 3-1 prin "dubla" lui Stanciu şi reuşita lui Prepeliţă din ultimul minut. Singurul gol al gazdelor a fost înscris de Elhamed.

Interesant este că roş-albaştrii au avut 4 şuturi care au prins cadrul porţii, tot atîtea cîte au avut şi "cîinii", însă trupa lui Gâlcă a transformat în gol trei dintre acestea.

Conform cifrelor InStat, totalul şuturilor a fost de 14 în favoarea Stelei şi 11 pentru Dinamo. Asta după ce campioana a avut 113 atacuri, faţă de cele 85 ale gazdelor.

Deşi a primit trei goluri, formaţia lui Stoican a cîştigat aproape la fel de multe mingi în propria jumătate ca Steaua. Alb-roşii au reuşit 21 de recuperări, în timp ce marea rivală cu una mai mult.

Ionuţ Nedelcearu, jucătorul pentru care antrenorul lui Dinamo a fost criticat pentru că l-a folosit la mijlocul terenului, a fost al treilea cel mai eficient jucător al "cîinilor", după Elhamed şi Rotariu.

Conform indexului oferit de InStat, Nedelcearu a strîns 249 de puncte, avînd 51 de acţiuni reuşite din 65 posibile. La capitolul dueluri cîştigate a înregistrat 15 cîştigate din 22.

La Steaua, Stanciu a avut cel mai ridicat index, 386, urmat de Prepeliţă, 307, Chipciu, 253, şi Guilherme, 252. Restul jucătorilor din trupa lui Gâlcă au avut cifre mai slabe decît indexul lui Nedelcearu.

Cristi Tănase a ieşit şi el în evidenţă, însă doar la capitolul faulturi suportate, unde a fost de departe cel mai lovit stelist, cu 5 faulturi încasate.

instat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
caminero
caminero  •  05 Mai 2015, 08:57
Postat de khal_37 pe 04 Mai 2015, 20:28

FCDB va primi interzis pe National Arena. Au devastat toate zonele udne au fost prezenti. Este o veste buna tinand cont ca National Arena este casa Stelei si deci *** nu au ce cauta aici avand loc suficient(la cate *** ii sustin) in adapostul din Sos. Stefan cel Mare. Miau, miau miau...de 3 ori miau! :))))) Unde sunt pacalicii care se bucurau de victoria lui a.s.a. burleancu&co s.r.l. de zilele trecute cu Viitorul???? Cum?? ***?? Miau.....

E casa Stelei? Păi, în primul că tu vorbeşti în numele FCSBului, entitatea Steaua e moartă şi îngropată. În al doilea rînd, cva ce chestie echipa voastră renegată a pus copita pe stadionul naţional? aţi dat vreun bănuţ pentru construcţia lui? sau cum? De fapt, auzi, ***, nu vrei tu să-mi dai adresa ta? că aş vrea să vin să declar că aia e proprietatea mea. (Excepţie cazul în care stai în *** ... )

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  05 Mai 2015, 07:57

Sa pui in cifre ceva care nu se cheama fotbal... Ma intreb daca ii mai pasa cuiva...

demolarii
demolarii  •  05 Mai 2015, 05:21

Stoican este criticat pentru capacitatea lui de a fi antrenor.....

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close