FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cifrele nu mint! E prea slab pentru Liga 1 » Pariul lui MM Stoica, dezastru la FCSB

Ante Vukusic se anunță deja un alt transfer ratat al lui FCSB. Conform monitorizării Comparisonator, atacantul croat adus de MM Stoica nu e decent la aproape niciun parametru de joc.
Ante Vukusic se anunță deja un alt transfer ratat al lui FCSB. Conform monitorizării Comparisonator, atacantul croat adus de MM Stoica nu e decent la aproape niciun parametru de joc.

Articol de , , - Publicat joi, 11 martie 2021 09:01 / Actualizat joi, 11 martie 2021 09:06

Ante Vukusic, 29 de ani, se anunță deja un alt transfer ratat al lui FCSB. Conform monitorizării Comparisonator, atacantul croat adus de MM Stoica nu e decent la aproape niciun parametru de joc.

Vukusic a bifat cinci partide la FCSB, toate din postura de rezervă. Randamentul croatului nici nu-l recomandă pentru titularizare, el se află la toate capitolele sub media din campionatul românesc.

Achiziția care ar fi trebuit să rezolve o problemă esențială nu a ajutat, de fapt, cu nimic până acum. FCSB l-a adus pe Ante Vukusic fiindcă nu avea un vârf specializat. Becali acceptase și el că echipei îi era greu să se descurce mereu fără un "nouar" adevărat și a fost de acord cu angajarea croatului fost la Olimpija Ljubljana.

EXCLUSIV Gigi Becali e necruțător cu Vukusic: „Intră doar pe ușă, pe teren nu cred!”

Efectele acestui transfer sunt insignifiante. Vukusic a bifat cinci apariții în campionat. De fiecare dată a fost trimis pe teren pe parcursul partidelor, nu a evoluat în niciun moment din startul vreunui meci. Cel mai mult a jucat cu Gaz Metan, în etapa trecută, 54 de minute. În total a strâns 154 de minute în campionatul românesc și a înregistrat niște parametri care-l indică drept un atacant mai slab decât este media obișnuită în competiție.

Ante Vukusic, cifre dezastruoase la FCSB

Croatul e sub medie la toate capitolele care contează. Nu pasează bine, nu driblează, nu e util nici măcar în apărare și nu a înscris vreun gol. În mod surprinzător, Vukusic stă mai bine doar la numărul de dueluri aeriene câștigate. E surprinzător fiindcă el nu e un atacant foarte înalt, nu e "un Kapetanos". Înalt de 1,77, croatul e un vârf pe care-l recomandau alte calități în momentul în care a fost achiziționat, nu jocul de cap.

A fost adus ca un marcator feroce, o reputație pe care și-a creat-o în stagiunea trecută din liga slovenă, în care a marcat 26 de goluri în 35 de partide la Olimpija Ljubljana. Abilitățile de golgeter și le-a pierdut complet între timp. În sezonul actual a mai apucat să evolueze de șapte ori pentru Olimpija și nu a înscris deloc. La FCSB a bifat cinci apariții, de asemenea fără vreun gol.

Cifrele nu mint! E prea slab pentru Liga 1 » Pariul lui MM Stoica, dezastru la FCSB
Ante Vukusic

Becali nu are o mare încredere în ex-iugoslav, nu l-a titularizat niciodată. A avut de la început dubii în privința lui, motiv pentru care i-a oferit un contract valabil numai până la sfârșitul lunii mai. Până atunci va trebui să-i achite 8.000 de euro lunar, după care poate renunța la serviciile lui Vukusic fără obligații suplimentare. 

Vukusici rămâne la noi doar ca să se antreneze, să mai pună niște carne pe el. De jucat, nu cred că va mai juca! Mai intră la FCSB doar pe ușă, pe teren, nu! Ce ar putea să mai facă? Am văzut ceea ce era de văzut
Gigi Becali, patronul FCSB

Cifrele nu mint! E prea slab pentru Liga 1 » Pariul lui MM Stoica, dezastru la FCSB

Ilie propune un junior în locul lui Vukusic

Lipsa unui atacant îndeajuns de bun poate fi rezolvată cu ajutorul unui jucător aflat în curtea FCSB-ului, crede Ilie Dumitrescu. Fostul atacant a făcut recomandarea într-o emisiune de la DigiSport: "Eu nu înțeleg de ce nu a mai fost folosit deloc Istrate! E un vârf cu un fizic foarte bun, l-am văzut ultima oară într-un meci cu Poli Iași, în care a și marcat, după care a dispărut complet, nu l-au mai folosit. Nu pricep de ce!". Andrei Istrate are 18 ani și a bifat trei partide în Liga 1. A marcat un gol în eșecul de la Iași, 2-5, în septembrie anul trecut. FCSB l-a achiziționat de la FC Ardealul în 2019. 

Florin Tănase: „Nu-mi place să fiu atacant!”

În absența unui vârf marcator, FCSB e salvată des grație evoluțiilor lui Florin Tănase. Căpitanul în vârstă de 26 de ani are un randament formidabil în sezonul acesta, 17 goluri în 22 de jocuri din campionat, și a fost utilizat ca atacant central și în partida cu Gaz Metan, de duminica trecută. A ocupat poziția aceea până în momentul în care Vukusici a fost trimis pe teren în locul mijlocașului Oaidă. Tănase a înscris în prelungirile meciului golul victoriei. El a mai precizat în trecut că nu-i convine să fie vârf, ar prefera să joace ca mijlocaș central ofensiv în sistemul 4-3-3 pe care-l folosește echipa. „Am mai zis că nu-mi place să fiu atacant, dar ce să fac, să repet ceea ce am spus? Joc unde cred antrenorii că e nevoie de mine”, a fost reacția lui de după partida cu Gazul.

Dacian Varga face o comparație între CFR Cluj și FCSB: „Pe mâna lor merg!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Iubita unui stelist, show cu Tzancă Uraganu: „Când vă văd, m-apucă mila”

S-au temut de Becali? Ce jucători din Liga 1 au refuzat să semneze cu CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  11 Martie 2021, 16:18

”Cifrele nu mint! E prea slab pentru Liga 1 » Pariul lui MM Stoica, dezastru la FCSB”-titlu de articol semnat ”anonim”.Așa cum anonime(adică de trei parale) sunt majoritatea ***-izelor făcute de ”experții” gsp.Cred că ați văzut ceva deosebit la Ante(mobilitate,tehnică bună cu mingea,demarcare,etc) și vreți să-l ”terminați” înainte să-și intre în mână...Parafrază:gsp-iștii-cei mai slabi profesional din toată mass-media de sport!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

orlick
orlick  •  11 Martie 2021, 15:15

Comparați parametrii obținuți in medie de atacanți intr-un meci, in condițiile in care Vukusic a jucat doar câteva minute pe etapa? Foarte profesionista abordare! Pe de alta parte, când Becali ii critica pe Bus sau Petre, pentru ca nu prea aveau realizări, îl făceați cu ou și cu oțet ca nu le da timp sa se adapteze!

bodystyle74
bodystyle74  •  11 Martie 2021, 13:19
Postat de Silvio pe 11 Martie 2021, 12:32

Ia uite cum visau catelusii la Vukusic in toamna: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo-negociaza-aducerea-lui-ante-vukusic-fotbalistul-a-fost-si-pe-lista-lui-fcsb-608972-comentarii.html -- "Vukusic este un vis.." - "Daca vine si Ante Vukusic eu zic ca defilam", etc.. e plina pagina de astfel de comentarii :))))))

Pai nu putea veni ca nu se incadra in grila salariala din acele vremuri. La contra veneau numai cei ce acceptau peste 18000€ iar asta are 9000€.Oricum nimeni nu se poate baga peste meme cand ii casuna pe un jucator,zic.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează