FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîini" pedepsiţi în instanţă » "Cei de la Dinamo să nu-i mai trateze pe antrenori ca pe căpşunari"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 21:40

Printr-o decizie dată astăzi, Tribunalul Bucureşti a obligat clubul de fotbal Dinamo să reîncadreze un fost antrenor şi să-i plătească acestuia despăgubiri materiale şi morale.

Ion Manu, fost antrenor de portari în Ştefan cel Mare, fusese încadrat timp de mai mulţi ani prin contracte succesive de muncă pe durată determinată, fiind astfel încălcată legea.  

"Este un semnal pentru clubul Dinamo să înceteze de a-i mai considera pe antrenorii de la secţiile de juniori ca pe căpşunari, pentru că munca de antrenorat nu este o activitate sezonieră, iar Dinamo trebuie să înţeleagă că legea trebuie respectată şi că acolo unde este cazul şi se doreşte continuarea muncii cu acelaşi antrenor, acesta trebuie încadrat pe perioadă de timp nedeterminată", a precizat Constantin Patraulea, avocatul lui Manu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
imperator
imperator  •  27 Aprilie 2012, 23:02

CORECT !

robotzel
robotzel  •  27 Aprilie 2012, 22:11

@merace cred ca nu intelegi diferenta intre steaua si acest caz (mai mult ca sigur izolat) de la dinamo. la steaua antrenorul este dat afara sau orice altceva insa are un contract bine stabilit. in cazul de fata s-a incalcat legea intrucat nu ai voie sa angajezi un om, in nici o firma, cu ontracte de munca pe perioada determinata si sa continui asa la infinit.

merace
merace  •  27 Aprilie 2012, 22:04

dar Steaua unde patronul ii trateaza pe jucatori ca pe oi, bune de vandut cand sunt grase, si pe antrenori ca pe magari?! dar FRF care trateaza toate cluburile ca pe propriul teren de afaceri, incalcand regulamentele si pe urma facandu-se ca ploua?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close