FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOINŢA SIBIU, SÎMBĂTĂ, 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"Cîinii" au pus ochii pe Pintilii

Articol de - Publicat joi, 17 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2011 20:39

Cum Kone încă n-a semnat prelungirea contractului, iar Stoica şi Pătraşcu ar putea pleca la iarnă, dinamoviştii se gîndesc la "pandurul" ajuns recent la "naţională"


Dinamo are, în prezent, 3 mijlocaşi defensivi, Kone, Stoica şi Pătraşcu, însă viitorul lor în Ştefan cel Mare e incert. Africanul nu a semnat nici acum prelungirea acordului scadent în vara lui 2012, deşi şefii i-au oferit fel de fel de opţiuni, iar ceilalţi doi s-ar putea să se despartă de "cîini" la finalul turului. Tocmai de aceea, roş-albii monitorizează mai mulţi fotbalişti pe acest post, pentru ca peste o lună să înceapă asaltul pentru transfer. Printre primii pe listă este internaţionalul Mihai Pintilii (27 de ani), pe care Victor Piţurcă l-a titularizat în ultimele două jocuri ale "naţionalei", cu Belgia (1-2) şi cu Grecia (3-1).

Pînă să ia legătura cu oficialii Pandurilor, dinamoviştii nu vor să facă valuri pentru a nu ajunge să crească, artificial, cota mijlocaşului. În vara lui 2007, Pintilii a făcut pregătirea de vară cu Steaua, dar Hagi a considerat că nu merită să fie păstrat, deşi roş-albaştrii nu ar fost obligaţi să plătească nimic pe el.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  17 Noiembrie 2011, 15:05

alt mijlocas defensiv???? m-am saturat! noi avem nevoie de un mijlocas stanga! si un fundas central as zice yo....unu bun care sa faca cuplu cu R.Crisan si D.Grigore si Moti rezerve...

redbuldog
redbuldog  •  17 Noiembrie 2011, 12:07

Lasati-l draq pe Pintili ca nu e decat la 70% din valoarea africanului! Daca pleaca si Kone promit ca nu ma mai uit nici la tv la voi.Stoicae bun dar nu e motivat sa joace,pe Bakaj vreti sa-l matrasiti..! Vindeti tot si plecati repede daca nu sunte-ti in stare sa pastrati 2-3 jucatori.. de perspectiva!

vasea11_man10
vasea11_man10  •  17 Noiembrie 2011, 11:38

27 ani??...de unde atit?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează