FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Transferul lui Bălgrădean la Standard a picat! » UPDATE Anghelache explică de ce nu mai merge portarul în Belgia

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 iulie 2013 18:28

UPDATE /  Constantin Anghelache a explicat de ce a picat transferul lui Bălgrădean la Standard: "El a mers la Standard Liege pentru o ultimă discuţie şi pentru vizita medicală. Au apărut elemente care au amînat transferul pînă în iarnă. Rămîne la Dinamo. Standard dorea să-l ia împrumut şi nu definitiv şi cu această chestiune nu am fost de acord. Nu a fost vorba de împrumut înainte ca el să plece în Belgia.

Este posibil ca Bălgrădean să nu fi fost mulţumit de oferta financiară, dar nu ştiu, că nu a fost cu mine, ci cu impresarul. Noi ştiam că Standard îl doreşte definitiv, fixîndu-se şi indemnizaţia de transfer, de 800.000 de euro", a spus Anghelache la televiziunea sportro.

*****

UPDATE  Transferul lui Bălgrădean a picat, iar jucătorul probabil se va întoarce mîine în ţară. Acest lucru dă peste cap planurile dinamoviştilor, aceştia avîndu-l deja în probe pe Zoltan Kovacs.

*****

Dinamo cauta o nouă soluţie pentru postul de portar, după plecarea lui Bălgrădean la Standard Liege. Pe lîngă ungurul Zoltan Kovacs, "cîinii" testează şi un fost portar al Stelei. Potrivit digisport.ro, Cezar Lungu, ultima dată la Astra, se va pregăti de azi cu roş-albii şi Mulţescu va decide dacă-l va opri în lot. Dacă vor fi mulţumiţi de el, dinamoviştii vor fi nevoiţi să plătească Astrei 15.000 de euro pentru a-l legitima. Cezar Lungu, în vîrstă de 25 de ani, a fost format la Steaua şi a mai jucat la Astra, Sportul şi Iaşi, la ultimele două sub formă de împrumut.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (93)
gymd
gymd  •  17 Iulie 2013, 01:18

pacat, asta inseamna ca ramane si pretenul parior alias BlatGore :)))

mihaitanase
mihaitanase  •  16 Iulie 2013, 23:19

L-AM ASCULTAT PE TOV . SECU LA DOUA POSTURI TV , UNDE CRED CA A SUNAT EL SI A DEBITAT NUMAI PROSTII . INTREBATIL IE JUCATOR , CA EL A FOST IN BELGIA SI STIE CEL MAI BINE .

letour
letour  •  16 Iulie 2013, 23:03

Cu alte cuvinte, belgienii v-au facut voua, ce i-ati facut voi lui Savic! :)))

Vezi toate comentariile (93)
Comentează
Close