FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cîinii", cu credinţa înainte » Ce vrea să facă Flavius Stoican pentru o calificare în Europa

Articol de - Publicat luni, 10 februarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 februarie 2014 17:41

Dinamoviştii s-au întors aseară din al doilea cantonament al iernii, de la Marbella, acolo unde au şi cîştigat turneul la care au participat.

Flavius Stoican a dat liber jucătorilor astăzi, iar roş-albii vor face mîine după-amiază primul antrenament la Săftica. În weekend, Dinamo va susţine şi o partidă amicală cu Cernica în vederea returului din Liga 1.

De asemenea, tehnicianul dinamovist îi va duce pe fotbalişti şi la mănăstire, să se roage. Flavius Stoican este foarte credincios şi consideră că Dumnezeu a ajutat echipa după ce i-a dus şi în această toamnă.

Atunci, "cîinii" au avut o serie la finalul anului de 5 victorii şi o remiză.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
reddogsv
reddogsv  •  11 Februarie 2014, 15:13

Credinta e adevarata daca e insotita de modestie, de piosenie si de alte lucruri placute Celui de Sus, nu de valize cu bani la uratori, nu de grandomanie, palate, arogante si alte alea! Daca tot faceti comparatii cu rivalii din Ghencea haideti sa spunem sincer ca Razboinicul Luminii a devenit mielusel dupa ce a fost silit ,,sa-si scrie memoriile'' la Poarta Alba, singurul om de fotbal inchis a doua oara pentru coruptie,! De ce oare? Pentru ca e bun crestin? Sa fim seriosi! Nimic nu ramane nepedepsit!

reddogsv
reddogsv  •  11 Februarie 2014, 15:04
Postat de titelb pe 10 Februarie 2014, 18:57

TRUCAJ!! 21.00 era cota oferită de Bet365 pentru scor corect 4-0 la IFK Goteborg - Lokomotiv Plovdiv. Surprinzător, cei care au acuzat au fost chiar fotbaliştii echipei învingătoare. ”Am discutat între noi şi pe banca de rezerve, a fost o perioadă de cinci minute în care am avut o mulţime de şanse. Parcă ne ofereau mingea”. CU DINAMO CUM O FI FOST???

Aparent, logica ta nu e departe de adevar dar sunt sigur ca nimeni nu a pariat ca Bilinski va da un supergol iar Serban va da 2 eurogoluri!

bamse1901
bamse1901  •  11 Februarie 2014, 10:54

de putina liniste oricine are nevoie

Vezi toate comentariile (29)
Comentează