FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Cîinii” i-au fixat clauza de eliberare » Steven Thicot nu mai vrea la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 30 iunie 2014 23:38

Francezul din defensiva "cîinilor" are voie să părăsească "haita" şi scapă şi de o eventuală suspendare din partea clubului dacă găseşte un club interesat să plătească suma cerută de Dinamo


E clar: Steven Thicot nu mai vrea sub nici o formă să joace pentru Dinamo. Fotbalistul este în continuare de negăsit de către oficialii din Ştefan cel Mare, stoperul de 27 de ani sperînd să-şi găsească un contract pentru a-şi continua cariera în Hexagon. Doar că roş-albii nu vor să-l lase să plece liber. În afara amendei, care creşte în fiecare zi, întrucît francezul nu s-a prezentat de trei săptămîni la pregătiri, "cîinii" i-au fixat şi o clauză de eliberare. Este vorba de 200.000 de euro!

Orice club care doreşte să-l achiziţioneze pe Steven va trebui să ajungă la un acord cu Dinamo. Conducătorii grupării au transmis reprezentanţilor lui Thicot că nu vor ceda şi nu vor permite ca acesta să plece liber. Mai ales că el a fost plătit mereu la timp, achitîndu-i-se un salariu lunar de 7.000 de euro, printre cele mai mari din lot în sezonul trecut.


2 goluri în 20 de partide a marcat Thicot pentru roş-albi

Alexe, pe drumul lui
Marius Alexe a ales să se antreneze în continuare la clinica din Istanbul, mai ales că tot acolo efectuează şi programul de recuperare. Flavius Stoican i-a propus atacantului de 24 de ani să vină să se pregătească alături de echipă, centralizat, însă Alexe a preferat varianta turcă. El speră să-şi găsească un angajament în această ţară. Dinamo ar vrea 250.000 de euro pentru un împrumut pe un sezon.

Negoiţă în inspecţie
Mîine, finanţatorul Ionuţ Negoiţă este aşteptat să sosească în Anglia spre a vedea cum se pregătesc jucătorii lui Stoican. Totodată, Negoiţă vrea să le transmită încă o dată fotbaliştilor că situaţia clubului este în continuare stabilă, chiar dacă Dinamo este în insolvenţă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 15:03
Postat de anthony.p pe 01 Iulie 2014, 16:06

ce exprimare ai tèmbeleanule! :))))))))))))))))))) la felul cum te exprimi demonstrezi ca esti mai pròstovan !:))))))))))))))

...))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 15:03
Postat de unico_biancorossi pe 02 Iulie 2014, 02:15

bine mah pishkot ma ! deci, e clar da ? ne despagubesti pentru deranj cu 200 de mii de oi_ro si pace tie, mah !..))

nici noi nu il mai vrem la Dinamo !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iulie 2014, 02:15

bine mah pishkot ma ! deci, e clar da ? ne despagubesti pentru deranj cu 200 de mii de oi_ro si pace tie, mah !..))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează